Hogyan "neveljem" meg a barátnőmet?
Figyelt kérdés
2 éve ismerjük egymást minden jól működött a barátságunkban. Sülve-főve együtt voltunk mindenhol. Szinte nem tudtunk egymás nélkül élni. Én segítettem a tanulásban neki, ő a pasiknál. Több mint félévig volt együtt a volt barátjával amikor is megunta és szakított vele. Ez volt kb 4 hónapja és mostanra kb 6 pasival lefeküdt és még kitudja mennyiről nem tudok. Egyáltalán nem tanul pedig anyukája a lelkemre kötötte, hogy valahogy löködjem át kettessel a vizsgán. 3 hónap van a vizsgáig és full nullán áll mindenből. Suliba keveset jár be, facebookon és telefonon nem lehet elérni. Utoljára amikor találkoztunk elmesélte, hogy az igazgató helyettessel feküdt le, hogy igazolja a hiányzásait. El vicceskedek vele, meg is jegyzem neki, hogy ezt nem kéne csinálni sőt volt, hogy r!bancnak is neveztem, de ő viccnek veszi és röhög rajta. A másik, hogy nagyon sötét. Az a tipikus szőke nős agya van. Nem ért semmit órán ha bent van, ha már gyorsabban kezd diktálni a tanár elkezd hisztizni, hogy lemaradt. Az a tipikus idióta röhögése van ami a "nem értem, hogy mit mondtál de viccesnek hangzott"-tat sugározza erőteljesen. Hű kis fegyver hordozó nagyon szeretem, de félek, hogy rossz fényt fog vetni rám.2014. nov. 20. 21:03
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg a pavlovi kutyához hasonlóan idomítani. Különféle mobilcsörgések más-más reakciókat váltsanak ki belőle. Meg persze azért nyáladzon is közben.
2/4 A kérdező kommentje:
Deggial, Te is nagy elme lehetsz.
2014. nov. 20. 21:30
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem a te feladatod, hogy ő átmenjen a vizsgán, és az anyja sem kérhet erre. A csaj ezek szerint megváltozott. Kérdezd meg, miért, nyilván menő akar lenni, vagy valami, de ha sokáig folytatja, hagyd ott, nem a te felelősséged, ő lett idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!