Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Önhibámon kívül bántottam a barátnőmet.
Két éve vagyok együtt a barátommal, akivel imádjuk egymást. Elég nagy baráti köre van, ahová engem is befogadtak, szeretnek. Ott megismerkedtem a barátom legjobb barátjának a barátnőjével. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, legjobb barátnők. Ezelőtt sosem volt olyan barátom, mint ő, vele bármiről tudok beszélni, 100-ig bízom benne, ő is bennem.
Múlthét pénteken elmentünk bulizni, az egyik srác szülinapja volt és hát mindenki erősen ittas volt, kivéve a barátnőmet, a barátomat és engem, mert mi voltunk a sofőrök. A barátnőm barátja egyszer csak szorosan átölelt és elkezdett puszilgatni, közben pedig fennhangon mondta, hogy mennyire szerencsés az én barátom, meg hogy ő akart előbb magának. Hogy most mennyire lefektetne, mert hogy én biztosan jobb vagyok szop*sban mint az ő barátnője.
Mindezt a barátnőm füle hallatára, aki erre teljesen bepörgött és elhordott minden hazugnak, mert hogy tuti adtam okot a barátjának, hogy rám másszon.
Pedig végig az én barátom mellett voltam.
Mit tehetnék, hogy ne én legyek a bűnbak? Szeretném ha újra jó lenne a barátságunk, de fel sem veszi a telefont.
(Nagyon szereti a barátját, valószínű ezért én vagyok a rossz)
Italért ment, szóval nem tudhatta mi történik. Persze elmondtam neki és rendesen meg akarta agyalni a srácot, de felesleges lealacsonyodnia hozzá.
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!