Egy pszichopata zaklatja a barátnőmet! Hogy tudnék neki segíteni? Ne adj Isten volt/van valaki hasonló helyzetben? Tapasztalatok?
Telefon, emil kikapcs.
Otthonhagy....
Elmentek nyaralni, és senkinek se mondjátok hova, csak hogy majd jöttök.
Amúgy, mvel ezeket a dolgokat korántsem egyszerű megvalósítani amiket leírtál, én valami spionra (aki rendszeresen kibeszéli a párod), vagy lehallgatócuccra gyanakodnék a lakásban.
De nem lehet, hogy csak hülyének akar nézni a csaj?
Mi a sztori? Irj le mindent!
Hát csak olyan tanácsokat tudok adni amik "józan" paraszti észen alapulnak.
Cseréljétek le az összes mobiltelefonotokat, simkártyával együtt (amit még véletlenül se dugtok be az újabbakba)
Kizárólag nem névreszóló telefont akár használtakat) és nem nevesített simkártyákat használjatok!
Emilen, telefonon senkivel se bocsátkozzatok részletekbe, csak személyesen!
emilezésre is használjatok több imélcimet több szolgáltatónál, és kéthetente havonta csináljatok újakat.
Válogassátok meg kinek mikor hol mit mondtok.
Facebook accountokat és hasonlókat beszüntetni, vagy legalább a fényképeket leszedni meg a kirakat dolgokat ha irogattatok ki valamit, illetve ott sem kiirogatni semmit az üzenőfalakra illetve a csetekre.
Nekem nevesítve sincs facebookom épp emiatt, és fénykép sincs kint. Aki ismer úgyis tudja ki vagyok, csetelni sem szoktam ott.
Emilcímeket is mást használok szinte mindenkivel, és minden egyéb tevékenységre.
Pl alap, hogy nem regisztrálok egy olyan emilcimmel sehova sem amit levelezésre használok, vagy mondjuk közmű fizetésre stb.
Ja, és ne használjatok többé kamerás okostelefonokat se, illetve ha nem kell a mobil éppen pl éjszaka, akkor aksi kiszed!
És ne vidd magaddal a mobilt még a wc re is, csak ha tényleg feltétlen szükséges, hogy legyen nálad telefon!
(útvonalakat tudnak követni vele, mert olyan mint egy gps jeladó plusz én hallottam már olyanról is, hogy távolról figyeltek valakit a saját kamerás telefonján keresztül képpel hanggal)
És mégvalami, én beszereznék a helyetekben poloska zavaró vagy gsm blokkoló szerkentyűt a házba, és a kocsira is ha van.
Szerintem ennyit lehet tenni, ezen kívül pedig napi kapcsolattartás, és mindíg más helyen találkozni!
Ja meg hát egy alap ami lemaradt :D Emilcímet teljesen kiüríteni minden használat után!
ami fontos emil azt letölteni egy pendrivra, és elzártan tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!