Empire Earth hoz hasonlo jatekok?
Figyelt kérdés
Vannak e empire earth hoz hasonlo korfejlodos jatekok ?
Amik lehetoleg jobb grafikaval rendelkeznek.
2012. júl. 3. 14:34
1/5 anonim válasza:
Engem is érdekel a téma, én úgy tudom, hogy a Civilization sorozat is ilyen, de ott körökre van osztva, mint a Heroes-ban. Régen az Empire Earth volt a kedvenc játékom :D
2/5 A kérdező kommentje:
Ismerem a civilizationsot de nem jon be nekem pedig vegig probaltam de nem tetszett.Egyebkent nekem is az EE volt a kedvencem de mar egy kicsit unalmas es a grafikaja jo de lehetne jobb is.
2012. júl. 4. 16:17
4/5 A kérdező kommentje:
Nem pont igy ertem.Azaz a strongold 2 jo kis jatek de csak a kozepkorban lehet jatszani.Az age of empires pedig 1.gyengebb grafikaja van 2.csak a kozep vagy bronz korig lehet fejlodni.Szoval valami olyan kene amiben az oskortol a nano korig lehet fejlodni.Szoval fix az EE csak jobb grafival.
2012. júl. 14. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!