Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sajnálatból barátkozhat velem...

Sajnálatból barátkozhat velem egy fiu?

Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu haverom.. Sot o azt mondja mi legjobb baratok vagyunk.. Elhiv ide oda moziba stb.. De neha alig szol hozzam eloben pedig facebookon rengeteget beszelgetunk. Ugy erzem sajnalatbol baratkozik velem, vagy nem tudom.. En nagyon szeretem mint baratot, de ha tenyleg csak sajnalatbol lenne velem akkor nekem ez nem kell.. Szoval egy fiu lehet ilyen figyelmes hogy csak sajnalatbol van velem es emiatt sok helyre elhív? Bocs ha buta a kerdes de nagyon rosszul erzem magam.16/L
2014. nov. 16. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Vagy Tetszel neki.

s amikor csak néha szól hozzád, akkor azon gondolkodik hogy hogy mondja el hogy tetszel neki.

2014. nov. 16. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, kicsit gátlásos, zavarban van, ha veled van. Légy melegszívű, mosolygós vele, érezze, hogy szimpatikusnak tartod.

De mi van, ha azon gondolkodik, az zavarja, neki az a rossz, hogy részéről ez már több, mint barátság? És bizonytalan, mit tegyen... Erre gondoltál?

2014. nov. 16. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
En nem tudom.. Mert mindig elmondja nekem hogy eppen neki ki tetszik, es igy lany aggyal nem tudom elkepzelni hogy ezeket csak kitalalna.. Amikor egyutt vagyunk es van kozos temank akkor jol elbeszelgetunk de sokszor van olyan h csak csendben megyek mellette mert nincs mindig mit mondanom. Ezert sem ertem minek hiv el, ezert gondoltam arra h csak sajnál
2014. nov. 16. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen sajnálos esettel csak könyvben olvastam, aranyos és meglepő történet volt. Ha nagyon érdekel küldj magánt és akkor holnap pár sorban összefoglalom.
2014. nov. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!