Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális ez a helyzet?

Normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Normális az hogy a szabadidőmet legszívesebben a lovammal vagy a barátommal töltöm? 19éves vagyok és lány , 2 éve vagyok együtt a barátommal és nagyon jól meg vagyunk. Régebben el jártam bulizni csavarogni stb. de az akkori barátaim közül szinte mindegyik csalódást okozott és igazából arra csak most jöttem rá hogy volt aki elég sokszor becsapott át vert stb. igy el jutottam arra a szintre hogy inkább nem is keresem a társaságukat. Ha tehetem minden időm a lovammal vagy a barátommal töltöm ők azok akiknél azt érzem hogy nem okoznak csalódást megértenek stb. ez helyén való? Vagy antiszociális lennék?
2014. nov. 14. 16:20
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj,a barátkozást nem lehet erőltetni. Lehet, hogy később olyan közegbe kerülsz (suli, munkahely stb..)ahol jól érzed majd magad és szivesen leszel velük. Ettől még nem vagy antiszociális.
2014. nov. 14. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:

ha az életszínvonaladat nem érinti az,hogy nem kell kapcsolatokat fent tartanod és ápolnod,akkor persze,hogy megteheted az,hogy sza-rsz mindenre és csak azt csinálod amit szeretsz.

az antiszociális tevékenyen dolgozik rajta,hogy aláásson dolgokat,ártson másoknak,ezért ez nem vagy.

inkább visszahúzódó,félénk.

2014. nov. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!