Szerintetek miért csinálja ezt? (Bővebben lent)
Ebben az évben jöttem gimnáziumba, az általános iskolai legjobb barátnőmmel. Igazából eddig se tudtunk együtt beszélgetni vele, inkább az általánosban együtt lógtunk, ennyi. Vele szinte csak a kutyájáról vagy a tanulásról lehet társalogni.
Most találtam két új barátnőt, akivel sokkal szorosabb most a barátságunk, mint xy-vel (az általános iskolai barátnőm), akivel több éve ismerjük egymást.
Xy is jóba van mindenkivel az osztályban (nagyon jó osztályunk lett, mindenki jóba van mindenkivel), de olyan nagyon szoros barátsága senkivel sincs, csak velem szokott rendszeresen lógni.
Mivel most a két másik barátnőmmel lógok, ő is néha odajön hozzánk, de amikor beszélgetünk, mindig forgatja a szemét, s teljesen olyan gondolatot ébreszt mindenkiben, hogy amiről mi beszélgetünk, arról ő úgy gondoloja, hogy nagyon éretlen dolgok, hülyeségek.
Én már például egyáltalán nem tudok vele diskurálni!
Ma meg az történt, hogy a két barátnőmmel és még egy osztálytársamnak beszélgettem, erre a lányosztálytársam felhozza az egyik titkomat (amit csak xy-al osztottam meg), s megkérdezte, hogy tényleg igaz-e?
Én persze nem akartam, hogy itt tudják, így azt füllentettem, hogy nem igaz, de megkérdeztem, hogy honnan vette ezt.
Erre a lány azt mondta, hogy xy híreszteli.
Erre nagyon kiakadtam, ráadásul volt már, hogy a háta mögött pletykáltak róla és én megvédtem.
Miért csinálja ezt? Holnap mit tegyek, mert biztos, hogy nem leszek képes úgy tenni, mintha meg se tudtam volna! Viszont nem szeretek összeveszni az emberekkel, viszont tudatni akarom vele, hogy csalódtam benne és, hogy elesztette a bizalmamat.
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!