Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak a barátnőmmel?

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akit mindig piszkálnak a suliba, kibeszélik a háta mögött. Mindig azzal fenyegetőzik, hogy felakasztja magát, én persze ezt nem hiszem el neki, de sokszor bebizonyította hogy képes rá (pl.: direkt elesett biciklivel). Nem hiszem hogy megteszi de félek. Olyan nekem ő mint a testvérem, úgyhogy ha tudtok, segítsetek abba hogy mit mondjak neki, vagy a többieknek hogy ne piszkálják légyszives
2014. nov. 7. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Bunkóság piszkálni valakit, ezt próbáld tudatosítani a többiekben.
2014. nov. 7. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Allj ki a bsratnod mellett. Ha hallasz valamit vedd meg. Vigasztald meg a lanyt es mond el neki, hogy te nagyon szereted, es fontos neked. Mond neki, hogy az a valaki aki piszkalja es mindenfele hazugsagot terjeszt rola csak azert teszi mert feltekeny ra, es csak azert mesel ilyeneket mert valojaban irigykedik.

Ha ugy latod ezek nem segitenek akkor kerj degitseget egy felnottol akiben biztok(osztalyfonok, az anyukad, az o szulei). Es semmi keppen ne hagyd segitseg nelkul.

2014. nov. 7. 15:00
 3/6 anonim válasza:
Ha valaki rosszat mond rola kozszemre ved meg szolj vissza ha nqgyon elfajul vagy mar most szolj felnoteknek mert nekem is ehy nagyon jo baratnom nek szerelmi es csaladi baja voll ezert kepesvolt a tizedikrol leugrani pont mikor benyitottak a rendorok szerencserr tulelte....de 3 mutete volt eltort a medenceje a harmadik korulegy fa fekezte meg ezert te tul h nwn csapodot akkorat de a farol is leeset a karja kifordult ket faag szurodott bele stoval nagyon figxelj ra h tenyleg semmi butasagot ne tengyen....
2014. nov. 7. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A saját tapasztalotomból tudom hogy sajnos manapság vannak olyan gyerekek akiknek nem lehet egyszrűen elmagyarázni hogy milyen rossz nnak akit lelkileg bántanak.

ez alltalaban azoknál szokott lenni akik lelkileg erősek és dominansak, jó persze ez se mindenkinél igaz.

Ha én megkérdezem a többiektől hogy igazából miért csinálják ezt ők csak ennyit válaszolnak rá hogy nekik az nagyon vicces ha látják hogy én ideges leszek ettől.

ennek a súlyát igazából csak akkor fogják érezni hogyha felnőttek lesznek és ezt esetleg a munkahelyükön megtapasztalják vagy esetleg máshol is

mert ugyebár nem lehet tudni hogy mit hoz a sors

De én hiszem és vallom hogy egyszer mindenki megkapja méltó büntetését

szóval ezeknek a gyerekeknek elkéne magyarázni hogy ezzel ők milyen súlyos dolgot tesznek

esetleg meglehet kérni egy tanárt hogy őmagyarázza el nekik.

2014. nov. 7. 15:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. nov. 7. 15:15
 6/6 anonim válasza:
Nemes egyszerűséggel, szarrá oltod nonstop 0-24 azt aki piszkálja a nődet. Annyira belefognak fáradni a folytonos, kitartó csesztetésbe,hogy befogják fejezeni.
2014. nov. 9. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!