Mit csináljak a barátnőmmel?
Allj ki a bsratnod mellett. Ha hallasz valamit vedd meg. Vigasztald meg a lanyt es mond el neki, hogy te nagyon szereted, es fontos neked. Mond neki, hogy az a valaki aki piszkalja es mindenfele hazugsagot terjeszt rola csak azert teszi mert feltekeny ra, es csak azert mesel ilyeneket mert valojaban irigykedik.
Ha ugy latod ezek nem segitenek akkor kerj degitseget egy felnottol akiben biztok(osztalyfonok, az anyukad, az o szulei). Es semmi keppen ne hagyd segitseg nelkul.
A saját tapasztalotomból tudom hogy sajnos manapság vannak olyan gyerekek akiknek nem lehet egyszrűen elmagyarázni hogy milyen rossz nnak akit lelkileg bántanak.
ez alltalaban azoknál szokott lenni akik lelkileg erősek és dominansak, jó persze ez se mindenkinél igaz.
Ha én megkérdezem a többiektől hogy igazából miért csinálják ezt ők csak ennyit válaszolnak rá hogy nekik az nagyon vicces ha látják hogy én ideges leszek ettől.
ennek a súlyát igazából csak akkor fogják érezni hogyha felnőttek lesznek és ezt esetleg a munkahelyükön megtapasztalják vagy esetleg máshol is
mert ugyebár nem lehet tudni hogy mit hoz a sors
De én hiszem és vallom hogy egyszer mindenki megkapja méltó büntetését
szóval ezeknek a gyerekeknek elkéne magyarázni hogy ezzel ők milyen súlyos dolgot tesznek
esetleg meglehet kérni egy tanárt hogy őmagyarázza el nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!