Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek a Legjobb Barátnőmm...

Mit tegyek a Legjobb Barátnőmmel? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mindig parancsolgat,van egy játék (MesterMC) és azon 4 telkem van,az egyiket közös teleknek használjuk,és már elegem van belőle hogy az egész úgy lett építve ahogy azt ő akarja amit én vsinálok az sose jó és elkezd velem ordibálni,ha meg visszaszólok neki megsértődik,amikor az az én telkem és hiába tud rajta építeni az én tulajdonom mégis azt kell tennem amit ő mond,meg a házát is(a játékban)nekem kellett megépítenem és mindig ugráltatott hogy ÉPÍTSD MÁR A HÁZAMAT!

Meg ha valamit venni kell akkor mindig ezt mondja(persze a játékban)mennyél a piacra és vegyél ezt meg azt (ilyenkor mond valamit)mindig zsarol meg parancsolgat,mit tegyek? -.-

2014. okt. 29. 20:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja meg mondta hogy mennyek oda és nézzem meg mit épített és mondtam hogy pill.,erre ő tök hangosam rámordít hogy:MOST! -.- elegem van már belőle -.-
2014. okt. 29. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:

egyszerű...szard le amit mondd!

Komolyan engeded neki, hogy irányítson??

Mondd meg neki, hogy ha akar valamit akkor csinálja meg magának , ne téged csicskáztasson.

2014. okt. 29. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyébkén meg milyen legjobb barátnő az ilyen???

A helyedben már rég elküldtem volna a p*csába :DD

2014. okt. 29. 20:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Gyáá köszi :D

Amúgy megsértődne ha ezt mondanám neki dehát..ez van :D

2014. okt. 29. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
áh, meg is érdemli :D de marad még ember akit irányíthat nyugi :D
2014. okt. 29. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én erre azt mondanám, hogy a barátságotok erre az irányításra épül, szóval ha nem egyezel bele akkor vége a barátságotoknak.
2014. okt. 29. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!