Ti ismerkednétek egy ilyen lánnyal?
nehezen kiismerhető, sokat titkolózik, ezt néha szeretik benne, néha mindenkinek az agyára megy.
nagyon szókimondó. ami a szívén, az a száján, tényleg sosem hazudik véleményalkotásnál. emiatt sokan nem szeretik.
egyáltalán nem foglalkozik az emberek véleményével. nem is hallja meg őket.
sokszor ironizál, eltúlozza a dolgokat, viccelődik azzal is, amivel nem kéne. egyszer pl. órán a tanárnő megkérdezte, hogy Mit készítenek agyagból?, erre egyből rávágta, hogy Gumikacsát. s akkor egész nap a gumikacsával volt el.
rengeteget filozófál, néha nem is lehet követni azt, amit mond, olyan bonyolult.
sokan cukinak tartják kinézetre, de belül "nem cuki", a nagyobbaknak is beszól.
de amúgy sokan kedvelik.
nincs "legjobb barátja", mindenkivel barátkozik, de amúgy kevés emberrel tart kapcsolatot.
(rocker)
Nekem szimpatikus vagy.
Azért, mert rám férne egy olyan barát, aki őszintén megmondja, mi a gond velem és arra is kíváncsi lennék, hogy hogy bírja elviselni az emberek negatív véleményeit.
Meg azért is, mert rocker vagy, én is az vagyok. \m/ :D
17/F
Igen!
Hogy miért? Mert életembe nem láttam még ilyen lányt... :D
Én kos vagyok,rock és metált hallgatok,de mivel olyan suliba fogok menni ahol nagyon fontos az öltözködés ezért most muszáj lányosabban öltözködnöm és megtanulnom hogy mi mihez való.Bár néha nincs kedvem és felveszem az acélbetétest meg azt amit szeretnék xddd...Sokat viccelődök,nincs legjobb barátom mert,még soha senkiben nem tudtam annyira megbízni.Utálom ha azt mondják rám hogy cuki vagyok -.-"...A titkolózás és a szókimondás is igaz rám :D
Én barátkoznék veled ;)
13/L
Én nem barátkoznék ilyen tulajdonságok mellett veled.
"egyáltalán nem foglalkozik az emberek véleményével. nem is hallja meg őket."
Emiatt. Nem lenne gördülékeny a kapcsolatunk egymással, ha nem fogadnád el, hogy különböző dolgokat én jobban átlátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!