Ti ismerkednétek egy ilyen lánnyal?
nehezen kiismerhető, sokat titkolózik, ezt néha szeretik benne, néha mindenkinek az agyára megy.
nagyon szókimondó. ami a szívén, az a száján, tényleg sosem hazudik véleményalkotásnál. emiatt sokan nem szeretik.
egyáltalán nem foglalkozik az emberek véleményével. nem is hallja meg őket.
sokszor ironizál, eltúlozza a dolgokat, viccelődik azzal is, amivel nem kéne. egyszer pl. órán a tanárnő megkérdezte, hogy Mit készítenek agyagból?, erre egyből rávágta, hogy Gumikacsát. s akkor egész nap a gumikacsával volt el.
rengeteget filozófál, néha nem is lehet követni azt, amit mond, olyan bonyolult.
sokan cukinak tartják kinézetre, de belül "nem cuki", a nagyobbaknak is beszól.
de amúgy sokan kedvelik.
nincs "legjobb barátja", mindenkivel barátkozik, de amúgy kevés emberrel tart kapcsolatot.
(rocker)
Én is hasonló vagyok, szóval igen barátkoznék vele. De az is lehet, hogy két dudás egy csárdában nem férne meg :D Bár én nem vagyok rocker, illetve szeretem a régi rockot nagyon is,de azon kívül is szinte minden stílusból vannak kedvenceim, viszont az öltözködésem nem tükrözi egyiket sem.
Ja és a horoszkópom bika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!