Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek a barátságban? Ha...

Hisztek a barátságban? Ha igen, akkor szerintetek mi a barátság?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 22:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát senki. Nos ez is tanulságos.
2014. nov. 3. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:

OMG.

Miért csak most találtam meg a kérdésedet? :)

Remélem, azért ezt még látni fogod :)

Én hiszek. Teljes mértékben. Elmesélek egy történetet.

Oviban megismertem egy lányt, aki nagyon jó barátnőm lett, és akkor azt gondoltam, hogy a legjobb barátnőm. Majd más-más iskolába mentünk. De elsőben még átjött ő is a mi sulinkba. Azóta hozzánk jár. Másokkal barátkoztunk, de azért jóban voltunk. Ötödikben kezdtünk egyre jobban lenni, akkor egy másik lányról gondoltam, hogy a legjobb barátnőm. És valahogy így hárman egy csapat voltunk. A legjobb barátnőmnek gondolt lány, az ovi óta ismert lány, és én. Majd a lány, akiről azt hittem, a legjobb barátnőm, elment másik iskolába. Én is felvételiztem, de nem vettek fel. És örülök neki. Sokkal közelebb kerültünk egymáshoz a másik lánnyal. És azóta ő a legjobb barátnőm, tudja minden titkom, én is az övéit. Mindig próbál felvidítani, meg én is őt. És talán az egyetlen, aki megért. És én is őt.

Ez egy kicsit off volt, végülis nem a kérdésre válaszolt. És nem is az a lényeg, hogy van egy lány, aki a barátom, és ennyi. Ő több, mint egy egyszerű barát. De rajta kívül is vannak barátaim, akik mind nagyszerűek. És örülök, hogy ők vannak nekem. A lány, aki elment, vele is tartom a kapcsolatot, nagyon szeretem őt is. És a barátság szerintem egy olyan dolog, ami kölcsönös bizalmon alapul. És ha találsz egy barátot, az életben nem vakarod le magadról :) Persze, jó értelemben :)

Ha kicsit értelmetlen lett, bocsi :) Fáradt vagyok :P

2014. nov. 5. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, azt kifelejtettem.

Most nyolcadikasok vagyunk. Most állunk felvételi előtt, és egy suliba tervezzük a felvételit, és a jövőre is vannak terveink :)

2014. nov. 5. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!