Mit jelentsen ez?
Figyelt kérdés
Van egy fiú 3 évvel idõsebb nálam elég sokat csetelünk van hogy õ ír rám de van hogy én írok rá.Egyszer mikor beszéltünk azt írta hogy:
Szeretlek<3 ez mit jelenthet a részérõl? Ez lenne a kérdés,amúgy meg nagy korkülönbség a 3év?
2014. okt. 31. 15:19
1/6 anonim válasza:
azt jelenti hogy szeret :) nem.. nem sok a 3 év korkülönbség...:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2014. okt. 31. 15:28
3/6 anonim válasza:
<3 az egy elfordított szív akar lenni... De szerintem kamu az egész, minden lány tudja mit jelent a <3
4/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?
2014. okt. 31. 16:17
5/6 anonim válasza:
Írtál már választ neki? Szerintem aranyos, hogy ezt írta, de lehet, hogy csak szívatni akar. Te ismered, ha eddig jól eldumáltatok meg minden, akkor lehet, hogy nem kamuzik, nem tudom, döntsd el te :) Egyébként megkérdezheted, hogy mi ez hirtelen érzelemkitörés :P :))
6/6 A kérdező kommentje:
Írtam neki hogy aranyos,de amúgy nagyon kedvelem:)
És már elég jóban vagyunk ahoz hogy ne kamuzzunk egymásnak.
2014. okt. 31. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!