Van egy srác és az apja hü. Le? Többi lent! Meleg kérdés
"nekem semmi bajom a homofóbokkal, ha eltakarodnak az anyjuk 'csájába"
Én eddig nem voltam homofób, de ezek után átértékelem a dolgot.
Akkor én is fel teszek 1 kérdést:
Miért hordjátok le a melegeket??
1/ mert a melegek nem kezdik el nyalni falni egymást a buszon,k suliba utcán??
2/ mert féltek, h jobb életet tudnak tervezni és megvalósítani maguknak??
Őszinte válaszokat várok
Ó menjetek már, azt hiszi a a nyomi ha ilyen szavakat használ hogy ignorálni akkor okos lesz :DDD Feldobtad a napom. De akkor is furcsa lenne ha nem lenne a kérdező nem lenne kis búzacsíra, de mint látod az, szóval mit vársz mit írjunk a kérdéshez, azt hogy nem az?:D Aztán mitől lenne egy csírának jobb életed? Attól mert gyökér vagy ugyanazok a szabályok vonatkoznak rád az életben mint bárki másra, nem lesz ám jobb sorsod mint a tesco raktárosnak attól mert lazábbak a záróizmaid. Ezzel legfeljebb a WC-n mész többre, az életben biztos nem.
Azért nem enyelegtek az utcán mert még ti magatokat is szégyellitek, meg rettegtek hogy valaki ronggyá ver titeket :DD Egy férfi és egy nő szerelmében nincsen semmi kivetni való, az nem zavar senkit, csinálják... Na ha van 22 éves fajtársad, akkor meg már csak azért is hagyjad a gyereket, nehogy féltékeny legyen. Tud-e róla hogy másodállásban kisfiúkat zaklatsz? Vagy ez természetes a köreitekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!