Van egy srác és az apja hü. Le? Többi lent! Meleg
kérdés
Attól, h valaki meleg, még beszélhet a haverjával, a lányokról, am én meg 16 éves vagyok, és van 36 éves barátom. Sőt még az unokatesóim is 20 évvel idősebbek nálam. Nem toom, h a barátság miért lenne korhoz kötve, és az h valaki 11 éves, és a barátja közli vele, h meleg, az nem fog semmin se változtatni...
2014. nov. 1. 07:13
Nekem amúgy semmi bajom a melegekkel, ha nem az én asztalomnál ülnek. DE!!!
1./ Egy 11 éves kisfiú a nemi érése hajnalán lehetőleg ne melegekről vegyen példát. Tudjátok, ebben a korban idol, példakép kell a gyereknek, és ez a mai rohanó világban a legritkább esetben az apa. Sokkal inkább valamelyik filmsztár, vagy közeli ismerős, esetleg idősebb barát.
2./ Egy 20 éves fiatalember erős önértékelési zavarral küzdhet, ha a saját korosztályban nem talál magának barátot, és az idolkereső kisgyerekek csodálatát keresi.
3./ Egy apának aligha lehet nagyobb törés az életében annál, amikor kiderül a fiáról, hogy buzzancs. Nagyon is érthető tehát, ha minden eszközzel igyekszik tőled távol tartani a csemetéjét.
2014. nov. 1. 10:00
"Nekem amúgy semmi bajom a melegekkel, ha nem az én asztalomnál ülnek."
nekem semmi bajom a homofóbokkal, ha eltakarodnak az anyjuk 'csájába
2014. nov. 1. 14:42
Nincsenek sehol semmilyen homofóbok, legfeljebb egészséges szexualitású emberek, természetes értékrenddel.
2014. nov. 1. 14:45
15/32 anonim válasza:
Nem a korkülönbséggel van a baj, hanem azzal, hogy a srác még szinte kisgyerek. És szerintem elég bizarr, hogy 20 évesen ennyire ragaszkodsz hozzá. Ha rokon lenne, még megérteném...
2014. nov. 1. 15:27
Idézettel válaszolok, remélem ismered: "az emberek buták, félnek. Két választásod van:lösz vagy oktatsz. Én beléptem egy szülői klubba, jobb mint lőni."
2014. nov. 1. 16:17
17/32 A kérdező kommentje:
Vna közös témánk,, számítógépes játékok, másrészt nem beszélek semmilyen meleg témáról inkább lányokról kéri ki a véleményem tanácsomat, mert én régen nagy nőcsábász voltam, csak rájöttem hogy az igaz szerelmet egy fiúba találom meg azóta nem is érdekelnek a lányok, de tudok benne neki tanácsot adni, de mindegy így alakít csak azt kérdezem hogy fáj ennyire ez a dolog az apjának?
" csak azt kérdezem hogy fáj ennyire ez a dolog az apjának?"
5-en 5-féleképp leírtuk. Mi az istent nem tudsz felfogni?
2014. nov. 1. 16:51
Jajj hagyjuk már, nagy nőcsábász voltál régen, ez legfeljebb amit szeretnél beadni neki... Mert nekem úgy tűnik te legfeljebb kisfiú csábász vagy. 11 évesen még örül hogy a farka áll, nem nőket akar csábítani, hagyjad már a hülyeséged, rá vagy gerjedve a gyerekre azért vannak ilyen képzelgéseid, szálljál le róla te beteg f**z, meg se lepődj ha az apja ellenkező esetben rendőrségi ügyet csinál a dologból. Majd a sitten mesélheted mekkora "nőcsábász" voltál, majd cserébe megmutatják neked hogy megy a nőcsábászkodás a börtönlakók körében...
2014. nov. 2. 01:28
20/32 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon szánalmas vagy..
Kapcsolódó kérdések: