Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Két BFF-em van,az egyik az osztálytársam,vele nagyon jóba vagyunk és neki csak én vagyok a BFF-je,a másik BFF-nek rajtam kívűl van vagy 6 BFF-je abból 1 ismeretlen -.-

Szóval nem értem mert elhayagolja az összeset és mindig egyet állít a középpontba,most 2 embert állított középpontnak az egyiket csak FB-ről ismeri meg a másikat is de vele tud talizni mert egy városba lakik vele de az a csaj roma és a BFF-em meg nem,öngyilkos akar lenni meg ilyenek,amikor összevesznek akkor azt mondja hogy haljon meg(mármint a BFF-em).

Ez az összeveszés most volt valamikor,és olyan rondákat mondott a barátnőmre hogy pfú és a barátnőm ennek ellenére is megbocsájtott neki,mindig mondta hogy nem lesz soha a BFF-je az a csaj meg ilyenek aztán mi lett?

KIBÉKÜLTEK!Amikor hagynia kellett volna hogy szenvedjen amikor ő is ezt csinálta vele!!!KÉTSZÍNŰ NAGYON!!!

Azt mondja jobb barátja vagyok,aha persze hogy miért nem igaz ez?OKOK:

-Ők ketten vannak a barátnőm borítóképén

-Ha nem írnék nem is létezne a beszélgetésünk

-Ővele mindig szivezik stb. velem meg soha

-Kiírta FB-re:Nehéz az élet (az ismeretlen neve) <3 (meg akiről eddig szó volt) <3 Engem meg oda se nyomorított

-Mindig megjelölik egymást egy posztban hogy milyen hülyeséget csináltak és kb. 2 szívet tettek oda

Szóval azért még vannak itt dolgok például hogy az a csaj ötödikes,és hatodikas meg hetedikes barátai vannak és abból 2 cigizik o.o (csaj=a barátnőm barátnője)

Hiába mondtam hogy ne barátkozzon vele,leszarja -.-

Bezzeg ha én mesélek a másik barátnőmről akkor megsértődik,ha meg otthaggya valamelyik hozzám jön sírni -.-

Ja és ismeretleneket jelölget,a fele ismerőse az ismeretlen,Debrecenből,meg ilyen messzi helyekről és őket tartja ilyen nagy barátoknak amikor alig ismer őket...

Nem érne olyan nagy veszteség ha felbontanám a barátságot,mert vele csak kétszer taliztam(egy városban lakunk)

És nem is járunk egy suliba

De mit tegyek?!Segítsetek!Mert már rohadtul unom ezt már!

Utóirat:Most tette ki facebookra:

Az ő képét és az ismeretlen BFF-nek a képét ezzel az idézettel:A Legjobb barátnő mindig tudja mikor van szüksège ràd! <3 <3 <3 <3 <3 (ismeretlen BFF-nek a neve) Imadlak :') <3 <3 <3

Szóval elegem van belőle!!!

Nem a féltékenység de azér engem meg a többi BFF-ét ne hanyagolja már el!

Régen mindig beszélt valameikről most meg egyikről se csak erről a kettőröl!

-.-chh-.-

#barát #ságok
2014. okt. 28. 11:37
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja és azt elfelejtettem odaírni de ötödikes de megbukott egy betegség miatt szóval hatodikos lenne na mind1 ez nem lényeges,a lényeg az hogy 16 éves a pasija

És tegnap mondta hogy 3-an vallottak neki szerelmet és választania kell -.-

Jólvan ám,képes otthagyni a pasiját?

Mondjuk jobb lenne a kor miatt,amikor szóltam neki azt mondta hogy a szerelemben nem számít a kor,á nem de elég fiatal -.-

Tisztára mint egy ribi -.-

2014. okt. 28. 11:59
 2/2 anonim válasza:
Szerintem mindent mondj el neki(Nem a psijáról, hanem a barátságotokról) ami itt leírtál
2014. okt. 28. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!