Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a leghasznosabb dolog amit...

Mi a leghasznosabb dolog amit mondhatsz nekem? Írj egy olyan mondatot amit nem hallottál valakitől hanem te találtad ki, és nagyon hasznosnak tartod. Felpontozlak ha tetszik.

Figyelt kérdés
Akié tetszik annak én is írok, de nem ígérem hogy hamar, mert magától kell hogy jöjjön.
2014. okt. 27. 21:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Bocsesz, hogy nem irtam ekezeteket. :)

A multunk a jelenunk es a jovonk sose fog egy ponton talalkozni ezen a bizonyos szamegyenesen. Mindossze atmenet van koztuk pont, mint a szinarnyalatoknal. Tudnunk kell, hogy mikor van itt az ideje a multon valo gondolkodasnak, ragodasnak. Tudnunk kell mikor van itt az ideje a jovon valo almodozasnak. Es a maradek ido pedig a jelen amit csak szimplan meg kell elnunk. Egyeltalan nem jo, ha osszekeveredik a mult, jelen, jovo.. Hisz egyszer csak azon kapjuk magunkat hogy elrepult felettunk az ido es mi megoregedtunk. Rajovunk hogy nincs mit meselni az unokaknak, mert elfelejtettunk elni valojaban. Ezert kell azt a kis idot amink van kihasznalni. Nem tudjuk mikor jar le az orank... Sohase tudhatjuk...

2014. okt. 27. 23:13
 22/28 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács, amit adhatok: senkinek ne nehezítsd meg szándékosan az életét! Mielőtt bosszút állnál, hátbatámadnál, megcsalnál, kinevetnél valakit, gondolj bele, mennyi nehézsége lehet az életben még ezen kívül, ki tudja, lehet, hogy ez az utolsó csepp számára a pohárban?!

Ezt a saját példámon tanultam meg, itthon lelkileg bántalmaz az apám, folyamatosan megkapom, hogy béna vagyok, semmire nem fogom vinni, ronda, kövér, undorító vagyok. És mikor máshonnan is kapok egy megjegyzést, az számomra olyan, mintha a folyamatosan túlcsorduló poharamba öntenének még egy kicsit.

Emiatt próbálok másokkal szemben úgy gondolkodni, hogy figyelembe veszem, hogy lehet a mai élete legrosszabb napja, és megpróbálok egy kis fényt vinni az életébe, és kedves leszek vele. :)

Ez már egy örök (kicsit elcsépelt) igazság, hogy nem ismered teljesen az embert, amíg nem voltál a helyében, és csak akkor ítélj, ha már ismered a teljes sztoriját!

2014. okt. 28. 00:48
 23/28 anonim ***** válasza:
A leghasznosabb, amit mondhatok neked -- nos, még nem igazán fogalmazódott meg bennem, viszont mikorra kristálytisztán megfogalmazódik, már valószínűleg te nem leszel a közelben, hogy megismerhesd; szóval itt és most be kell érned ezzel ezzel a mondattal, ami így elég hosszú is lett. :)
2014. okt. 28. 02:38
 24/28 anonim ***** válasza:
Az igazàn jó kapcsolathoz baràtoknak kell lenni tàmogatni megérteni a màsikat nem pedig elnyomni. Igazi lelkitàrsak akik szavak nélkül megértik a màsikat elég ha csak egymàs szemébe néznek..akik mernek egymàsnak nyiltan beszélni a vàgyaikról érzéseikről-nekem ilyen lenne egy normàlis kapcsolat..-de lehet ilyen csak a mesékben van? 💔
2014. okt. 28. 09:01
 25/28 anonim válasza:

"Ha mindig a legkisebb ellelállás felé haladsz, soha sem fogsz egyről a kettőre jutni. Úgy értem, hogy ha mindig belenyugszol a helyzetedbe, ahelyett, hogy vállalnád a konfliktusokat egy helyben fogsz toporogni."

17/L

2014. okt. 28. 09:26
 26/28 anonim ***** válasza:

"Életünk alakulása a szavainknak és tetteinknek a következménye, melyek egymást erősítve vezérelnek keresztül minden időn."

"Minden korlát egy elfogadott szabály, ami arra vár, hogy átlépjenek rajta. De csak akkor léphetünk át bármilyen határt, ha előbb felfogjuk, hogy azt tesszük."

"Addig lehet hatalmat gyakorolni az embereken, amíg adsz is nekik valamit! Akit megfosztasz mindenétől, a fölött többé már nem lesz hatalmad!"

"Az életünk nem csupán a miénk. Az anyaméhtől a sírig kötődünk másokhoz - a múltban és a jelenben. És minden bűntettel vagy kedves gesztussal a jövőnkhöz járulunk hozzá."

"A kultúra önkorlátozást jelent. Megfogjuk a kést, a villát, holott törvény nem tiltja, hogy kézzel együnk."

"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár."

"A műveltség olyan, mint a védőoltás: megvéd minket a manipulációtól, határozottabbá, elveinkben szilárdabbá, látókörünkben gazdagabbá tesz bennünket."

2014. okt. 28. 11:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Halgass Arctic Monkeyst
2014. okt. 28. 11:59
 28/28 anonim válasza:
A szerelem olyan mint 1 száll gyertya lángra lobban és ég de idő elteltével kialszik.
2014. okt. 28. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!