Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a leghasznosabb dolog amit...

Mi a leghasznosabb dolog amit mondhatsz nekem? Írj egy olyan mondatot amit nem hallottál valakitől hanem te találtad ki, és nagyon hasznosnak tartod. Felpontozlak ha tetszik.

Figyelt kérdés
Akié tetszik annak én is írok, de nem ígérem hogy hamar, mert magától kell hogy jöjjön.
2014. okt. 27. 21:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ki szeressen téged, ha te magad sem szereted magad?

nemtudom,hogy magamtól jött e vagy olvastam, de már évek óta mondogatom magamnak meg az önbizalomhiányos barátaimnak :D

2014. okt. 27. 22:31
 12/28 anonim ***** válasza:

nem annyira, eredeti, de:

Megmondták a költők régen,

Legjobb kis felhőnek lenni az égen.

Szívem ezért ragyog,

Mert én egy kis felhő vagyok.

2014. okt. 27. 22:32
 13/28 A kérdező kommentje:

5-6-8

Eddig ők vannak felpontozva.

5:

Én értem a nézőpontodat.

De ez egy nagyon hasznos dolog lehet, és ha csak egy olyan ember van aki valami olyat ír akkor már megérte. Ha rendesen válaszol az ember a kérdésre azzal egy darabot ad magából. Sokkal jobban el lehet dönteni így hogy milyen ember lehet a másik, mint egy átlag beszélgetéssel.

6

Hasznosnak tényleg nem hasznos, de köszi szépen:)

Látok benne azért valami szépséget, nehéz megfogalmazni ezt.

8

Neked nincs szükséged az elismerésemre:)

2014. okt. 27. 22:35
 14/28 A kérdező kommentje:

9

Neked megelőlegezem a felpontozást, de máskor jobb ha felírod:) Én is fel szoktam.

10

Nem a kérdésre válaszoltál, de el kell ismernem hogy ez jó poén!

2014. okt. 27. 22:36
 15/28 anonim ***** válasza:
Ugye tanárnak készülsz? Csak mert látom, szeretsz osztályozni, és mások válaszait minősíteni/értékelni. :)
2014. okt. 27. 22:40
 16/28 A kérdező kommentje:

Dehogy.

Inkább Csak azért írok hogy a következők lássák hogy mit szeretnék, vagy nem szeretnék válasznak. Értékelni nem akarok senkit, de ha valakiben látok valamit annak adhatok egy pici lökést biztatással. Néha jót tesz az embernek.

2014. okt. 27. 22:43
 17/28 A kérdező kommentje:

11

Ezt én is hallottam már, bár ettől még akár te is kitalálhattad hogy más már megtette.

12

Te vagy eddig a második költőnk, nem pont ilyet vártam, de javaslom írj verseket:)

2014. okt. 27. 22:45
 18/28 anonim ***** válasza:

itt 12-es...

"de ha valakiben látok valamit annak adhatok egy pici lökést biztatással. Néha jót tesz az embernek."

Mondom, hogy pedagógus-lélek. :)

Verseket írni nem kezdek el, a fentit Karinthytól loptam (gy.k. Micimackó).

2014. okt. 27. 22:52
 19/28 A kérdező kommentje:

Holnap nézem a többit, és reagálok rá.

Fél 4-kor kelek.

Jóéjt!

2014. okt. 27. 22:58
 20/28 anonim ***** válasza:

(A 8-as vagyok)

A válaszodból ítélve nagyon jó emberismerő vagy, vagy szerencsés volt a szóhasználatod.

2014. okt. 27. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!