Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet ilyen a barátnőm?

Hogy lehet ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés
Már ovis korunk óta legjobb barátok vagyunk és mindig nagyon óbam voltunk de mostanában soha nem ér rá, mindig van valami programja ami fontosabb nálam. Múltkor azért nem jött hozzánk , mert moziba ment más barátnőivel most meg azért nem mert náluk alszik egy barátnője. (engem soha nem hívott még hozzájuk, hogy ott aludjak és csak úgy beszélgetni is 1 évben max 2-szer. Ha rajta múlva már barátok se lennénk. Neki soha nem jut eszébe, hogy felhívjon, hogy mnjünk el valahova, mindig én hívom. Szerintetek mi baja van? ( amúgy rendes lány , mindig mellettem állt, segített bármiben. Nem tudom mi lehet vele)
2014. okt. 25. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Unalmas és/vagy idegesitő lehetsz a számára. Engem is idegesitenek a ragaszkodó emberek.
2014. okt. 25. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem palija van és a palija tud rólad és rá szólt, hogy hanyagoljon. Nem azt, hogy hagyjon téged a fenébe, de ne nagyon foglalkozzon veled. Ez biztos!
2014. okt. 25. 13:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Pffff neki pasija??? Biztos hogy nincs. Ha lenne egyből elmondaná. Mikor tetszett neki egy fiú róla is egy óráig beszélt. És nem vagyok neki unalmas. Ő mondta , hogy szeretne jönni de nincs ideje. Mikor meg van akkor inkább a tv-t bámulja minthogy eljöjjön. És én nem vagyok túl rgaszkodó. Ő akart mindig is a bárátnőm lenni úgyhogy nem tudom mi baja van.
2014. okt. 25. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez kicsit ellentmondásos, elvileg ő akar a te barátod lenni, megis ezert csak te teszel, ha akarna teged akkor nem flegmazna veled. törődj bele.
2014. okt. 25. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!