persze, én barátommal is össze szoktam veszni :D
24F
Az abszolút személyiség függő dolog szerintem...volt egy barátnőm akivel kb 3 évig voltunk legjobb barátnők és kb minden nap leüvöltötte a fejemet...sokat is sírtam miatta stb...nem volt valami kellemes dolog,de elfogadtam,hogy neki ilyen a személyisége,de egy idő után betelt a pohár,hiszen úgy bánt velem mintha a kutyája lennék(nem túlzok ilyen hangsúllyal rángatta a kutyáját a pórázon ahogy velem beszélt).Lelkileg már teljesen felőrölt ez és nem bírtam tovább.A jelenlegi legjobb barátnőmmel kb 3 éve vagyunk szorosabb kapcsolatban(egyébként 12 éve ismerem,de kb 3 éve vagyunk annyira jóban hogy minden nap beszélünk) és ő egyszer sem emelte fel a hangját velem szemben,ahogy én sem vele szemben.Lehet hogy furcsán hangzik,de nem emlékszem hogy valaha veszekedtünk volna.Nekem már olyan mintha a húgom lenne,mindig segítek neki ha módomban áll,és támogatom őt.Úgy érzem hogy ez a barátság már örökre szól,legalább is nagyon remélem hogy így alakul.
18\N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!