Ettől még lehet igazi a barátságunk?
Rengeteg olyan képet láttam már, hogy "legjobb barátnők: hosszú idő után is ugyanott folytatják" meg hogy "nem kell minden nap beszélni".
Van egy lány akit én a legjobb barátnőmnek tartok és már az rosszul esik ha pár napig hanyagol. Akkor most nem az igazi barátnőm, vagy mi? :( Mert én tényleg nagyon szeretem és pont ezért szeretnék vele minél többet beszélni.
Attól is függ mitől hanyagol.Amúgy valóban nem kell minden nap beszélgetni.Ez egyén függő is. Én barátnőm olyan,hogy minden nap tudni akarja mi a helyzet velem,ezt megszoktam és én is ilyen lettem.Amikor pár napig 1-2 szót váltunk.Nekem is hanyagolásnak tűnik.De nem az. Dolgozik,párkapcsolatban él, vezeti a háztartást.Megértem,hogy nincs annyi ideje trécselni.De amikor tud ír,hív,keres. De általában max 1 napig ha nem szoktunk beszélni.Mindig írunk egymásnak.
Na meg nem mindenki igényli,hogy minden nap beszéljen a legjobb barátnőivel/barátaival.
Itt olvastam,hogy vki a legjobb barátnőjével heti 1x beszél és 2-3 hetente találkoznak és teljesen rendben van minden. Szóval azért mondom,hogy egyén függő a dolog.Te lehet,hogy jobban igényled a társaságát.De ő annyira nem,de ettől még lehet igaz a barátságotok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!