Hogy erősíthetnénk meg a barátságunk a barátnőmmel?
gondolom elköltözik valamelyikőtök.. idő és pénz kérdése lesz a találkozótok? ha nagyon fontosak vagytok egymásnak, akkor szánjatok mindkettőt a másikra
időt és pénzt is, és találkozzatok amikor csak tudtok
délután írjatok mindennap a másiknak, beszéljetek telefonon skypeon, fontos hogy mégha messze is lesztek, midnig tudjatok mindent a másikról:) mintha ugyanúgy lenne minden
Igen amúgy az a legfontosabb,hogy minél sűrűbben beszélgessetek,hogy tudjátok mi történik a másikkal.
Amikor meg tehetitek találkozzatok,legyen tartalmas a találkozó :)
Én barátnőm beköltözött Pestre és hiába csak HÉV-el kell menni.De 40 perc 40 perc nem tudunk mindig átugrani egymáshoz(eddig 5 percre lakott).Főleg,hogy ő is, én is dolgozunk.
Sajnos neki olyan munkája van,hogy hétvégén is dolgozik és hétköznap kap többször szabadnapot.Aztán hiába szabadnapos,ha én dolgozok és későn érek haza.
Így elég nehéz megoldani a találkozókat.Most is beteg lett aztán nem ment melózni hétvégén és bementem tegnap Pestre meglátogatni.
Amikor legutóbb találkoztunk akkor beültünk kajálni,beszélgetni az Árkádba.Elmentünk moziba.Fel mentem hozzá aztán iszogattunk kicsit.Csak hát kár,hogy tömegközlekedéshez vagyok kötve és 23:30kor el kell tőlük indulnom,hogy elérjem az utolsó Hévet.
De a lényeg,hogy hiába 2-3 hetente találkozunk pár órára próbáljuk jól eltölteni.Na meg emellett minden nap beszélünk telefonon.Szóval tudjuk kivel mi történik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!