Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk, mit szólnál hozzá, ha...

Fiúk, mit szólnál hozzá, ha osztálytársad lennék, és neki állnék udvarolni neked? Én 18 éves, jóképűnek mondott meleg srác vagyok.

Figyelt kérdés

2014. okt. 24. 17:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
92%
Fúú, hát elég sokat írtál, írhatnál könyvet is erről. :) Egyébként egyetértek veled sokmindenben. A homofóbiáról még annyit, hogy régebben én utáltam a melegeket, amikor azt hittem magamról, hogy hetero vagyok. Amióta tisztában vagyok magammal, tudom hogy biszexuális vagyok, megbékéltem magammal és harmonikusan élek. :) És egyébként ez úgy kezdődött, hogy volt két nagyon jó barátom, akik bevallották nekem, hogy melegek. Eleinte nagyon megrázott a dolog, hetekig nem tudtam felfogni, hogy mit mondtak, de most már 2 év alatt rengeteget változtam szellemileg is, és ez nagyon jó érzés. :) További szép napot mindenkinek! :D
2014. okt. 28. 10:36
 32/40 anonim válasza:
100%

Kedves 8-as: "rablóból lesz a legjobb pandúr" és utána "az kiabál akinek a háza ég"... Fogalmad sem lehet, mi lesz a véleményed úgy 20-30 év múlva...

Talán jobb lenne, ha elkerülnéd az emberek társaságát, akár heterók, akár mások... Béke Veled!

2014. nov. 7. 13:17
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Visszagondolva 18 éves koromra, először baromira meglepődnék, hogy biztos csak én képzelem az egészet. Akkoriban személyesen nem ismertem melegeket, biszexeket, meg egyáltalán, bármiféle szempontból "más", nem normatív embereket. Talán ha 1 emberrel találkoztam annyi idős koromig, aztán ennyi. Akkor azzal telt minden napom, hogy szorongva pislogtam a sálam mögül a buszon, és találgattam, meg azon merengtem, hogy ha a buszon vagyunk kb 30-an, akkor a statisztika szerint vajon hányan..

Aztán azért is meglepődnék, mert akkoriban mínuszban volt az önzibalmam. Most sem túl jó, de egy fokkal jobb. 18 évesen nem gondoltam olyanra, hogy bejöhetek bárkinek is. Most is elég nehéz elhinni, de valamivel több tapasztalatom van.

Egyébként biztosan örülnék, végülis, miután véget érne a "nem vagyok egyedül!" belső halk ujjongás. :D

2014. nov. 15. 03:54
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Mintha én lennék :D 18 vagyok és a buszon ugyanúgy erről gondolkozom, a sötétkék sálam mögül XD
2014. nov. 15. 13:04
 35/40 hanyugergő válasza:
0%
Pofán basználak egy paddal
2014. nov. 19. 14:05
 36/40 A kérdező kommentje:

Ugyan már, miért tennél ilyent velem?

Mit ártanék neked?

2014. nov. 20. 09:39
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
akik agresszióval válaszolnának, azoknál valami nincs rendben..
2014. nov. 20. 11:48
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Akik agresszióval válaszolnak ,azoknak legtöbbje látens féreg. Egy normális embert nem érdekli a másik szexuális élete. Ezen aki agyal , az vagy homár ,vagy szimplán gondok vannak a fejében.
2014. nov. 20. 15:27
 39/40 A kérdező kommentje:

Múltkor félszemmel rá néztem egy fickóra, pedig egyáltalán nem néztem meg különösebben, de láttam nagyon nem tetszik neki.

Vannak egyesek, akikre a leghalványabban sem lehet rá nézni sem, mert rögtön rosszul lesznek.

Vele kapcsolatban sem tudtam mást gondolni, hogy valami nagy gixer lehet a lelke mélyén, hogy ennyire felkapja a vizet.

Lehet éppen valami látens melegség meg valami kényszeres nyájból ki ne lógjak érzés küzd benne élethalálharcot.

De az igazán poénos történet az volt, amikor egyszer valahol sorban álltam. Mögöttem állt egy fickó a nőjével, és amikor hátra néztem - pedig egyáltalán nem néztem rá sem a fickóra, se a nőjére, se egyből ráförmedt az enyhén szólva üldözési mániás féltékenykedő: ne nézzed a nőmet!

Nem tudom mit szólt volna, ha azt mondtam volna neki, de hogy nézem, nekem a fiúk tetszenek!

2014. nov. 21. 00:01
 40/40 anonim válasza:

Kicsit furi lenne...de azért nem ellenezném.

Már ha meleg lennék.

2014. nov. 24. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!