Fiúk, mit szólnál hozzá, ha osztálytársad lennék, és neki állnék udvarolni neked? Én 18 éves, jóképűnek mondott meleg srác vagyok.
Ha magabiztos hetero fiú volnék:
Megköszönném, hogy jóképűnek (értsd: "udvarlásra érdemesnek") találsz, ugyanakkor udvariasan, de határozottan megkérnélek, hogy ne próbálkozz nálam.
Ha "homofób" vagy "metroszexuális" fiú volnék:
Durván elmondanálak a világon mindennek, és elküldenélek "melegebb éghajlatra".
Ha foglalt meleg/bi fiú volnék:
Megmondanám az őszinte véleményed rólam (azaz milyennek talállak amúgy), de mindamellett udvariasan megkérnélek, hogy nálam ne próbálkozz.
Ha magányos meleg/bi fiú volnék:
Venném jeleid és megismernélek közelebbről, és amennyiben érdemesnek talállak, még talán közelebb is kerülhetnénk.
Szándékosan nem helyeztem magam egyetlen csoportba sem, próbáltam minden szemszögből elemezni a helyzeted :)
Az udvarlás, meg a másik polcról levétele és meghülyítése között óriási különbség van.
Sajnos heterok túlnyomó többsége csak az utóbbihoz ért, meg is lehet nézni az eredményt.
A melegek meg általában még rosszabbak, mert őket nem köti össze például a közös gyerek sem, így még jobban felelőtlenkednek és kontárkodnak.
Helyesbités az előzőhöz:
"őszinte véleményed rólam" helyesen: "őszinte véleményem rólad"
Nem örülnék neki. Annyira gáz, amikor osztálytárs van rányomulva osztálytársra.
18fm
Hát valahogy így lehet, ahogy írtad.
Aki viszont engem jól orrba vágna, abból egészen biztos vagyok, hogy a félelem beszél.
19:18: hát pedig magától nem repül be az ablakon a sült galamb :)
De én azt nem írtam, hogy bárkit le akarnék rohanni, hogy szerencsétlen még levegőt se tudjon venni tőlem.
Nem esek, de nem is ugrok bele senkinek a levesébe, mint a légy.
Hát igen.Rátapintottál a lényegre.Ugyanis az udvarlás már ma nagyon ritka...
Én kacérkodnék veled egy darabig,de aztán lehet,hogy beadnám a derekam...:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!