Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nekem igazából legjobb barátom sosem volt,sok barátom,illetve haverom van,de legjobb barátom nincs.Pedig én abszolút a normális,humoros,barátságos és megbízható vagyok.Amikor megismerkedem hozzám hasonló emberekkel én valahogy utána próbálom a kapcsolatot elmélyíteni,mondhatjuk úgy is,hogy ragaszkodom a másikhoz,ez szerencsére fordítva is így van,de a közös programokra ritkán kerül sor és ez a rossz.
2014. okt. 22. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Velem is kb. így volt mindig. Szerintem nem bennünk van a hiba.

A legtöbb ember nem vágyik komoly kapcsolatra és nem is tudja, milyen egy mélyebb kapcsolat. Engem általában lelki szemetes ládának akartak használni, és sokszor ha lett párkapcsolatuk, véget ér velem a barátkozás, mert nem értek rá.

A legtöbb magyar ember felszínes, csak bulizáshoz keres embereket, meg felszínes kapcsolatokra vágyik csak.

Ha pedig néha találsz mélyebb érzésű embereket, sokszor annyira félénkek vagy lusták, h találkozni, kimozdulni sem akarnak, arról nem beszélve, h eleve a legtöbb ember megnyílni sem mer.Vagy azon problémázik, h túl fiatal/ túl idős vagy hozzá, így nem barátkozik.

Szóval valószínűleg nem benned van a hiba ( bár nem ismerlek), nézz körül, hány őszinte barátságot látsz, vagy hány olyan embert, akik csak kiülnek vhova beszélgetni vagy elmennek sétálni? én nem sokat.

Magyarországon nagyon nehéz dolog ez.

2014. okt. 23. 06:56
 2/2 Pinyty válasza:

Egy idézet:

" Az emberek elfelejtették ezt az igazságot – mondta a róka. – Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." (Kis herceg)

Talán a felelősségtől félnek sokan :((, mert egy igaz barát a bajban is melletted van.

2014. nov. 6. 14:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!