Itt gyakorin miért szakadnak meg a kapcsolatok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 15:48
1/3 anonim válasza:
azért mert valamelyik fél nem gondolja komolyan, csak unatkozik avagy nem vállalják magukat élőben, na meg persze a távolság is közrejátszik.
2/3 anonim válasza:
Nálam főként a távolság. Egy idő után elfogy a téma, akkor jó lenne valami közös program vagy valami...
Nekem a leghosszabb "kapcsolatom" /barátság/ a mai napig tart immáron több mint 2 éve, laza 150km van köztünk :)
Semmi sem lehetetlen, de nem tart örökké...
3/3 anonim válasza:
Akikkel eddig itt, Gyakorin beszélgettem, unalmas, introvertált emberek voltak. Ezzel nekem nincs bajom, nyílván nem vártam semmi érdekfeszítőt, egy kellemes csevegéssel, egy esetleges netes-baráttal "beérem", a probléma ott kezdődik, hogy ők ítélnek el engem az extrovertált, bulizós természetem miatt.
Ilyen emberekkel én nem szeretném tartani a kapcsolatot. Nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!