Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet barátokat szerezni?

Hogyan lehet barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Az a gondom hogy NINCS 1 barátom sem. Jó lenne olyan emberekkel megismerkedni akik tisztességesek.

Volt barátom de meglopott,a másik hazudozott,a harmadik ráhajtott a feleségemre a negyedik kivitte az autómat külföldre és soha többet nem jött vissza.

Jelenleg abból áll az életem hogy reggel felkelek,elmegyek dolgozni,ott egyedül vagyok mivel sofőr vagyok.

Hazamegyek,feleségemmel beteszünk egy filmet vagy grillezünk meg ilyesmi.

Elmentünk bulizni is de kirekesztettnek éreztük magunkat és inkább haza mentünk.

Jó lenne valakivel eljárni pecázni,tuningolni a kocsit,elmenni bulizni stb...De mindenképpen tisztességes előzékeny jószívű legyen.Hol lehet ilyen embereket találni ?

2014. okt. 14. 23:26
 1/9 anonim válasza:

Valamit rosszul csinálsz a barátválasztásnál. Nekem ugyanazok a barátaim kb. 14éves korom óta, újakat nem nagyon lehet szerintem később szerezni. Persze nekem is van sok sok sok sok ismerősöm, akiket az ember összeszed a mindennapokban, és néha elmegy hozzájuk biznicelni, kerti partira, vagy valami fogadásra, de azok már úgysem a barátaid mert nem fogod őket annak érezni. Nekem a nőválasztás nem megy, ott elég nagy a forgás az életemben, talán ha eddig egy nőt szerettem összesen. Sajnos akárhogy próbálok nőkhöz vagy bárkihez ragaszkodni nekem nem túlzottan sikerül, egyedül anyukám és a gyerekem az aki felé normális ragaszkodás alakult ki bennem. Szerintem ne nagyon erőltesd majd alakul valami ismerős, de kölcsönt ne adj soha.

Személy szerint rám csak a pár gyermekkori barátom számíthat, egy új havernak sosem adnék kölcsön. 40/f

2014. okt. 14. 23:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát a gyerekkori barátokról annyit hogy intézetben voltam szinte születésemtől és 18 évesen hátizsákkal indultam az életbe .

Lányokról meg annyit hogy nem csajozok. Nagyon sok lányt tudnék szerezni magamnak mert mindig van 1-2 aki kezdeményez nálam de erre nincs szükségem.15 éve vagyok a feleségemmel. Kölcsön nem adok senkinek. Apósomnak adtam 500.000.- forintot pér éve de nagyon nehezen adta vissza.

2014. okt. 14. 23:55
 3/9 anonim válasza:

Az előző vagyok! Szerintem így nehéz. Neked szerintem lehet egy alap szereted hiányod a gyermekkorod miatt. Az emberek ettől menekülnek, vagy a rosszabb emberek ki is használják. Engem szerintem azért szeretnek annyian, mert mindenkire magasról …...., és szarkasztikus vagyok. Nőzni meg nem dicsőség, én nem vagyok büszke rá, csak nekem ez a párkapcsolat rész nem jön össze. Amennyiben stabil a párkapcsolatod akkor örülj neki, látod nekem az nem jön össze.

Csináljatok egy gyereket, és ha jól neveled lehet ő a legjobb barátod.

2014. okt. 15. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Mégis mit gondolsz? :D Hol lehet a legegyszerűbben egy társaságba beékelődni, úgy, hogy szívesen látnak? És persze kortól függetlenül..
2014. okt. 15. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:

most lehetne szépeket hazudni neked, h "csak akarni kell", vagy hogy "el kell járni közösségi helyekre", "nyitottnak kell lenni". igazából lehetne ezt szépíteni, de tény, hogy ma Magyarországon a mai világban nagyon nehéz jószívű, együttérző embereket találni, akik alkalmasak barátnak. ez van. a magyar emberek többsége felszínes, unalmas és lusta.

és az egyik válaszolónak abban igaza van, h ha nehéz gyerekkorod volt és mondjuk érzékenyebb vagy, akkor sokkal nehezebb, a legtöbb ember önző, nem kiváncsi rád, csak akkor, ha jókedvű vagy és szórakoztató, ebbe jobb, ha beletörődsz.

Magyarországon meg aztán bizonyos kor fölött nagyon nehéz ismerkedni, mert az emberek egyáltalán nem nyitottakm még azok sem, akik szintén barátokra vágynának, és normális helyek sincsenek, ahol lehetne ismerkedni.

és nem akarlak megsérteni, de bulizós helyeken aztán meg végképp nincsenek jószívű, tisztességes emberek.

akármennyire is nehéz neten ismerkedni, de sztem még mindig ez a legjobb alternatíva.

2014. okt. 15. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak részben igaza van.A magyar emberek túlnyomó többsége megjátszós,felszínes képmutató senki.Főleg,akikkel én barátkozós oldalon ismerkedtem... Igazából lépni nem akarnak,inkább megjátszák az agyukat otthon ülve a billentyűzetet pötyögtetve,hogy ők a "zsenik"..:D kb. elúadják magukat, meg inkább emaileznek,de átcsesznek,nem tartják magukat az ígéretükhöz,sz.remberek. Németországba(ott éltem kint) sokkal előbb szereztem haverokat,akikkel el lehet menni ide-oda,beülni,jól eldumálgatni,pedig k.va szarul beszéltem a nyelvet,mint itt. Én 30-as vagyok, ebben a korosztályban is undorítóak itthon az emberek.Tisztelet a kivételnek.(ami nem sok van)
2014. nov. 2. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja! abban nincs igaza,h itthon nincsenek helyek.Hát az a legkevesebb.. és igenis vannak helyek ,bármilyen,itt Bp-en de aki sehova nem akar menni, annak persze nem jó..
2014. nov. 2. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
2014. nov. 19. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:

# 6/8

Miért részben?:)

A barátkozós oldalak sem jók semmire, ezek általában a rejtett párkeresők csak. az érdekesebbnek tűnő emberek nagy része meg félénk, lusta, otthonülő, akin nem lehet segíteni. itt is meg lehet nézni, milyen emberek és hogyan akarnak ismerkedni.

„legyél 35-45 között, magas stb.” nevetséges. ha fiatal vagy, az nem jó, ha idősebb, az sem jó, az izé…ciki. Vagy ha odáig eljuttok, h ímél vagy skype, akkor hetekig nem ér rá találkozni, vagy nem válaszol. 30 felett meg még nehezebb.

érdekes módon hozzám általában nagyon idősek jönnek oda beszélgetni.

Az átlag magyar ember alkalmatlan barátnak, de még havernak is. Ha leírod neki,h „szia, érdekesnek tűnsz, van kedved beszélgetni?”, akkor általában nem is válaszol, vagy nagy nehezen igen, de aztán hetekig nem válaszol, ahhoz is buta és gyáva, h annyit írjon, h nem kíváncsi rám. Ha pedig ő kezdeményez, vmi ürüggyel próbál beszélgetést kezdeményezni, ahhoz sincs bátorsága, h leírja, h meg akar ismerni.

lehet rosszul fogalmaztam. lennének alkalmas helyek, csak megfelelő emberek nincsenek hozzá. akár biciklizés közben, folyóparton etc. bárhol lehetne ismerkedni, de az átlag magyar meg van sértődve, ha hozzászólsz. itt az internet is, elvileg nagyon egyszerű lenne ismerkedni, mégis rengeteg magányos ember van.

2014. nov. 21. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!