Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet barátokat szerezni?

Hogy lehet barátokat szerezni?

Figyelt kérdés
Munkahelyen nem olyan a társaság, volt baráti köröm szétszéledt, többféle hobbira járok de ha elhívom onnan az embereket valahova akkor nem jönnek, jó foci nincs a környéken, kocsmákban meg nálam idősebb emberek.
2014. szept. 10. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam gimi,nem munkahely,és lány vagyok,de ugyanez amúgy a helyzet.
2014. szept. 10. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, ha gondolod beszélgethetünk. 24L
2014. szept. 10. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg még templomba is mehetsz, ha kocsma van akkor az is biztos.
2014. szept. 10. 12:12
 4/6 anonim válasza:
én úgy vagyok,hogy mivel nem nagy városban élek,itt nincs szórakozási,ismerkedési lehetőség.egyik barinőmnek gyereke van nem járunk el sehova,max egymáshoz.nincs sok barátnőm.mindig irigyeltem azokat akik pl Budapesten laknak(vagy egyéb nagy városokban) mert sok a szórakozóhely sok a program sok jó hely van sok barátot lehet szerezni stb..
2014. szept. 13. 23:18
 5/6 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet csak épp nem munkahelyen hanem úgy álltalában
2014. szept. 17. 18:00
 6/6 A kérdező kommentje:

"sok a szórakozóhely sok a program sok jó hely van sok barátot lehet szerezni stb.."

Ott egyedül ténferegni a sok társaság között nem valami jó, oda már barátokkal szokás menni.

2014. szept. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!