Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
A testvérem elutazott pár napra a barátnőjéhez és rám bízta a lakását,hogy adjak enni kígyójának.Tudom,hogy hiba volt,de kihasználtam a helyzetet és felvittem a lakásra a barátnőmet,hogy eltöltsünk pár nyugodt órát.Úgy terveztem,hogy elkezdünk filmezni és majd lesz ami lesz,de amikor elkezdtünk filmezni észrevettem,hogy a hangfal nem működik.Gondoltam csak valami kivan lazulva,de mikor közelebbről megnéztem láttam,hogy az oldala nincs felcsavarozva és szinte magától leesett.Láttam,hogy a belsejében valami tasakok vannak és pénz.Ahogy megláttam egyből visszaraktam az oldalát és a barátnőmnek azt mondtam,hogy elvan romolva,nem tudom,hogy látott-e ő valamit.A hangfal belsejében elég nagy mennyiségű füvet találtam(20-25 gramm),és körülbelül 300e-t kp ban.Kérdőre vonjam,vagy tegyek úgy mintha nem találtam volna semmit és ne említsem soha a testvéremnek?2014. okt. 14. 14:35
1/2 csabika1971 válasza:
Szerintem jobban jársz ha úgy teszel mint aki nem látott semmit.
2/2 anonim válasza:
ROFL vidd a pénzt és költözz jó messzire , ha belegondolok vidd a füvet is, majd eladod xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!