Hogy lenne a legigazságosabb?
Ma megyünk koncertre és úgy volt, hogy tudnak nekem szerezni 4 személyes ingyen belépőt, de csak 2 személyeset kaptam.
Én, a pasim, és az ő haverja illetve annak barátnője mennénk.
Én arra gondoltam, hogy a 2 belépő árát 4-en dobnánk össze (nem nagy összeg, de én szeretek igazságosan gondolkodni). Nem szeretném ezt mondani nekik, h "én és x megyünk, ti meg fizessetek, mert így jártunk!" értitek?
Apát megkérdeztem erről, hogy mi a véleménye (hogy mind a négyen beleadunk, így a két embernek fele annyiba fog kerülni a jegyük), de azt mondta, hogy eszembe ne jusson fizetni egy forintot se nekik!
Mi legyen?
köszi a válazokat!
Amúgy nem ígértem nekik semmit, csak én tudtam arról h valószínűleg kapok 4személyest, aztán csak 2-est tudtak hozni.
De ha ott leszünk és csak 1 embert választok ki magam mellé, akkor a másik kettő ember fog rám haragudni :D
De rendben, összadobjuk rá a pénz szerintem, apunak meg nem kell tudnia. úgyis saját költség lenne, csak tanácsot kértem tőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!