Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, hogy ne utánozz...

Mit csináljak, hogy ne utánozzanak le a bnőim? Olyan idegesítő, hogy akármit kitalálok, amivel ÉN vagyok, egyből majmolják

Figyelt kérdés

ha újítok, pl újabban msá típúsú gatyákat hordok, egyből nekik is olyan lesz

ha átfestem a hajam, hát ők is

a kedvenc parfümömre szintén ráállnak, azt veszik

cipősítulst is kitaláltam egy tök jót, másnap már olyat vettek..

az épp aktuális barátom meg el van ájulva tőlük, holott csak az én másaim, de ugye nekik is jól áll, így jobb csajok lettek, de olyan rossz, hogy egy pasi sem tudja, hogy az eredeti én vagyok..

2014. okt. 2. 12:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

de mindenben ez van!

mindn részletben

kitláltam kifestem halványrózsaszínnel a szemhéjam szemzug felőli részét, ad egy kis színt a tekintetbe is

hát erre ők is..

kocka a szemöldököm (gén)erre ők is átszedik kockára

de ha kinövesztem, hogy vastag legyen, hát ők is, még át is festik, hogy vastagabb legyen

ha sminktetoválni akarok, már jövőre sminktetováltatta is magát az egyik

meg sorolhatnám ezer oldalakon át.

engem bánt, nem tudok felette elmenni jószívvel.

2014. okt. 2. 13:18
 12/14 A kérdező kommentje:
*háromszög alakú szemöldök(nem kocka)szóval nem félköralakú, van "hegye"
2014. okt. 2. 13:23
 13/14 A kérdező kommentje:

de egy ismerős csaj, akivel messziről ismerjük egymást is leutánzott(anno minig fehér gatyában és nagyszőrös pulcsiban jártam)egyszercsak megláttam "magam" az utcán..

de az felett elsiklottam, mert nem tartjuk akapcsolatot így nem is tudott tovább majmolni.

2014. okt. 2. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
rázd le őket, és barátkozz olyanokkal, akiknek van kiforott stílusuk. velem az exem ex csaja csinálta azt, hogy régen, kb. 6 éve látott rólam egy képet, pár hónapja össze futottam azzal a nővel, és ugyanúgy nézett ki mint én akkor a régi képen, a haját olyanra festette és úgy kötötte fel mint én. a ruhája is olyan volt mint régen a képen. tiszta gáz esküszöm. azóta pl. fb-n nincsen profilképem, véletlenül se utánozzanak le az ilyen elmebeteg pic.sák.
2014. okt. 2. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!