Mit csináljak, hogy ne utánozzanak le a bnőim? Olyan idegesítő, hogy akármit kitalálok, amivel ÉN vagyok, egyből majmolják
ha újítok, pl újabban msá típúsú gatyákat hordok, egyből nekik is olyan lesz
ha átfestem a hajam, hát ők is
a kedvenc parfümömre szintén ráállnak, azt veszik
cipősítulst is kitaláltam egy tök jót, másnap már olyat vettek..
az épp aktuális barátom meg el van ájulva tőlük, holott csak az én másaim, de ugye nekik is jól áll, így jobb csajok lettek, de olyan rossz, hogy egy pasi sem tudja, hogy az eredeti én vagyok..
de mindenben ez van!
mindn részletben
kitláltam kifestem halványrózsaszínnel a szemhéjam szemzug felőli részét, ad egy kis színt a tekintetbe is
hát erre ők is..
kocka a szemöldököm (gén)erre ők is átszedik kockára
de ha kinövesztem, hogy vastag legyen, hát ők is, még át is festik, hogy vastagabb legyen
ha sminktetoválni akarok, már jövőre sminktetováltatta is magát az egyik
meg sorolhatnám ezer oldalakon át.
engem bánt, nem tudok felette elmenni jószívvel.
de egy ismerős csaj, akivel messziről ismerjük egymást is leutánzott(anno minig fehér gatyában és nagyszőrös pulcsiban jártam)egyszercsak megláttam "magam" az utcán..
de az felett elsiklottam, mert nem tartjuk akapcsolatot így nem is tudott tovább majmolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!