Mit csináljak hogy ez megoldódjon?
Na szóval, előre szólok h hosszú lesz..
Az osztálytársam szeptemberben jött a suliba, legjobb barátnők vagyunk. Legyen a neve x. Van egy másik lány, y, aki már kezdettől fogva osztálytárs, ismerem rendesen. Régebben hárman voltunk barátnők de én ynal mindig veszekedtem mert megsértődött ha x mellettem ült mindent tudni akart, leszólogatotz engem, egózott holott nincs mire, nem hagyott minket xszel ketten beszélni… nagyon féltékeny . és ez engem nagyon irritál. Már x is megmonta hogy néha őt is idegesíti de ő nem mondja meg neki mert x mindenkivel jóban akar lenni. De én yt már nem tudom elviselni mert nagyon gáz.. A régi barátnője is emiatt veszett vele össze. De most meg az van hogy y mindenhol ott van ahol x mert elvileg neki joga van hozzá, és így se tudok xszel lenni . meg folyton ölelgeti xet meg látszik rajta hogy kisajátítaná.. Féltékeny rám és semmiből nem lehet kihagyni. Mit csináljak hogy ez megoldódjon? Hogy tudjak xszel lenni? Hogy y ne legyen ott?? Segítsetek, légyszi mert ez így nagyon rossz
13/L
szia. nekünk teljesen ugyanez a helyzet állt fent. még a kor is egyezik. ugyan ez, csak tavaly, hát én voltam az a bizonyos x. :D
hogy mit tegyél? a legelső dolog, amit mindenki ajánl: beszélj vele. mondd el neki, hogy nem akarsz választani, de ha így folytatja, akkor muszáj lesz választanod, és nagy valószínűséggel x-et választod, mert ő nem olyan idegesítő pár hónap alatt, mint y 5-6-7 év alatt.
el fog rajta gondolkodni. ha igazán a barátod marad, meg fog változni. ha nem, akkor meg le kell..tojni.:)
ha ez nem jön be, (már pedig be kell jönnie, mert akkor vagy változik, vagy otthagyod a semmi közepén okkal) akkor próbáld őket összebarátkoztatni. nálunk végül ez lett a megoldás :D és ne erőltesd, mert az nem jó. egyszerűen mind a kettőt hívd el, hogy menjen veled el a wc-re, meg a büfébe is hívd el őket, és mind a kettőnek (itt fontos, hogy ugyanolyan és ugyanannyi) csokit vegyél nekik, stb. lényeg: NE kivételezz!
azért arra készülj fel, hogy rengetegszer fogtok csalódni és veszekedni hárman, de megéri, viszont ebből már nem lehet kiszállni, kivéve, ha mind a kettőt teljesen lesz*rod, de akkor meg te leszel a rossz, meg ilyenek..
ja, és jó tanács: NE használd ezt ki arra, hogy az egyikük elmond magáról egy titkot, a másiknak meg elmondod.. ezt soha.
sok-sok szerencsét, remélem helyre jön a dolog!
Köszönöm!
Az a baj hogy ynal erről nagyon sokat beszéltem, de nem néz magába, semennyire. Mintha a falnak beszélnék
X és y barátnől, de xnek én vagyok az lb és fordítva is
Óó amikor én nem mondom meg a véleményem akkor már nagy a baj 😃
Azóta összevesztem ynal és szerintem így is marad
Csak az a baj hogyma meg xszel veszekedtem y miatt😔
Xszel nem szoktam veszekedni, csak y miatt néha
Ynal meg… folyamatosan beszólogat, piszkál, teszi az agyát, cseszeget, fikázza az ízlésem, saját magát fényezi hogy milyen szép, stb... Holott kb 155cm, kb 48-9 kg, és push up melltartót hord mert nincs melle, és azt mondja h azért hord oush upot mert az öccse belevernek a mellébe. Ismerem az öccsét, nem olyan.. És mindig full kivágott pólókat vesz fel meg tapadósat, de így mégjobban látszik h duci és nincs melle
Én mindig mondom neki hogy ezt nem kéne.. Ezeken veszekszünk
még mindig én
ne barátkozz y-nal, hagyd ott.. de ne mondd neki, hogy úgy néz ki, mint egy -------- (nem engedi kiírni) , meg, hogy nincs melle, mert akkor meg te leszel a rossz. NE SÜLLYEDJ LE A SZINTJÉRE ! egyszerűen hagyd ott. megérdemli.
többet nem tudok ajánlani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!