Elmondtam a színtiszta igazat ez miért baj?
pl ha elütöm egy haverom kutyáját, de ő nem tudja, hogy én ütöttem el akkor 2 lehetőség lehet: 1. vagy nem mondom el, és közösen gyászoljuk a kutyát, de egyszer túllépünk rajta és megmarad a barátságunk, vagy 2. elmondom, hogy én voltam akkor megutál és megszakad a barátságunk
Persze benne van, hogy bocsánatot kérek nyilván, és megmondom, hogy véletlen volt, de ettől függetlenül lehet, hogy jobban járok ha el se mondom neki, hogy én voltam.
Ez csak egy példa de kb emiatt tudnak haragudni rád, még akkor is ha az igazat mondtad :/
Vannak olyan dolgok, amikor jobb hazudni. De nagyon becsületre méltó, hogy te csak jót akarsz ezzel, hogy az igazat mondod.
Ritka az ilyen ember, a mai világban csak a hazugság megy, az őszinteség lassan elmarad :(
"Elmondtam a színtiszta igazat ez miért baj?"
Ezzel a hozzáállással nagyon hamar ki fog ba**ni a főnököd a munkahelyről.
Én is elmondom az igazat, és leszrom, hogy tetszik-e neki, vagy sem.
A barátaim ismernek, a párom is, így fogadnak el. Nem bnkón, de közlöm a másik féllel, ha valami nem tetszik (esetleg ez vagy az bénán áll neki, fogynia-híznia kéne...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!