Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baj, hogy elmondtam bnőmnek...

Baj, hogy elmondtam bnőmnek az igazat?

Figyelt kérdés

Lányok vagyunk.

Szóval bnőm olyan,hogy az idejét nem tudja jól beosztani mindig késik,sokáig készül stb.

Mivel nem régóta ismerem,így nem gondoltam volna,hogy ennyire nem tudja beosztani az idejét.Úgy volt ma elkísérem vhová.Én nekem munkába kell mennem lassan,de a délelőtt ráértem volna! Aztán fél 11 kor írja,hogy 20-25 perc és mehetünk mondom az jó.Simán elkísérem lazán haza érek meg minden.Aztán fél 1 kor írja,hogy mindjárt kész és mehetünk.Már írtam neki,hogy így nem tudom elkísérni mert lassan jön a busz és még meg kell csinálnom ezt azt(ha elkísérem akkor nagyon neccesen értem volna haza,aztán rohanhattam volna a buszhoz)

Azt írtam neki,hogy kicsit jobban kéne beosztani az idejét.Így nem vmi jó,hogy meg beszélünk vmit és az esetek többségében semmi nem lesz az egészből mert túl sokáig készülödik. Szóval ezt megírtam neki és azóta nem ír nekem.Ma már nem hinném,hogy beszélek vele,de holnap rá írok ,hogy mizu..sztem besértődött amiért mondtam neki,hogy az idő beosztással vannak gondjai.

Nem akartam rosszat neki csak én mindig is egy pontos ember voltam,sose szeretek késni,mert akkor kapkodás van..

2013. nov. 11. 13:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Írtam neki,hogy szeretem meg minden,őszinte vagyok vele,de az idejét próbálja jobban beosztani és a 20 perc ne 1,5-2 óra legyen..utána meg persze én vagyok a rossz,hogy nem megyek sehová vele
2013. nov. 11. 13:22
 2/7 anonim válasza:
100%
Dehogy baj, én is szóvá tettem volna a helyedben. Hiszen máshogy is tervezhetted volna a napodat, és elég bosszantó lehetett hiába várni.
2013. nov. 11. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha felnőtt emberek vagytok, akkor tudjátok hogy nem jó a másik idejével szórakozni. Gyerekkorban ez még elmegy, de amikor másnak amiatt csúszik a napi programja, beosztása, az már nem vicces. Ha ezen megsértődik, akkor majd kiheveri. Átgondolja, hogy neked van igazad.
2013. nov. 11. 13:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt tervem délelőttre,mivel délutánra megyek dolgozni így itthon voltam.Szóval nem forgatta fel a napomat.Csak indulás előtt 1 órával már nem fogok vele elmenni,mert nem 5 perc lett volna ez az egész.Azért írtam ha hamarabb megyünk jó lett volna minden,de így nem.Remélem elgondolkodik rajta.Felnőttek vagyunk amúgy.Sok ismerősöm küzd a rossz idő beosztással.De hogy hogyan segíthetnék rajtuk nem tudom ://
2013. nov. 11. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem írnék neki.

Mégpedig azért, mert meg van beszélve, te várod egész délelőtt, tudja, hogy délután dolgozol, gondolom ha nem lett volna megbeszélve a találkozó vele, akkor délelőttre tudtál volna valami más hasznos elfoglaltságot betervezni. Erre ő csak várat, reggeltől fél 1-ig, mikor tudja jól, te lassan munkába indulsz. Legalább annyi lett volna benne, hogy amikor látja, hogy nem készül el, odaszólt volna, hogy halasszátok máskorra.

Ezek után még ő van megsértődve? Én a helyében inkább elnézést kérnék.

2013. nov. 11. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy elmondtad az igazat, az ilyen nézeteltéréseket egy friss barátságban jobb előbb tisztázni, mint később, legközelebb talán ő is majd jobban fog hozzád alkalmazkodni, nem pedig csak te.
2013. nov. 11. 14:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Ő írt rám és bocsánatot kért:))
2013. nov. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!