Baj, hogy elmondtam bnőmnek az igazat?
Lányok vagyunk.
Szóval bnőm olyan,hogy az idejét nem tudja jól beosztani mindig késik,sokáig készül stb.
Mivel nem régóta ismerem,így nem gondoltam volna,hogy ennyire nem tudja beosztani az idejét.Úgy volt ma elkísérem vhová.Én nekem munkába kell mennem lassan,de a délelőtt ráértem volna! Aztán fél 11 kor írja,hogy 20-25 perc és mehetünk mondom az jó.Simán elkísérem lazán haza érek meg minden.Aztán fél 1 kor írja,hogy mindjárt kész és mehetünk.Már írtam neki,hogy így nem tudom elkísérni mert lassan jön a busz és még meg kell csinálnom ezt azt(ha elkísérem akkor nagyon neccesen értem volna haza,aztán rohanhattam volna a buszhoz)
Azt írtam neki,hogy kicsit jobban kéne beosztani az idejét.Így nem vmi jó,hogy meg beszélünk vmit és az esetek többségében semmi nem lesz az egészből mert túl sokáig készülödik. Szóval ezt megírtam neki és azóta nem ír nekem.Ma már nem hinném,hogy beszélek vele,de holnap rá írok ,hogy mizu..sztem besértődött amiért mondtam neki,hogy az idő beosztással vannak gondjai.
Nem akartam rosszat neki csak én mindig is egy pontos ember voltam,sose szeretek késni,mert akkor kapkodás van..
Én nem írnék neki.
Mégpedig azért, mert meg van beszélve, te várod egész délelőtt, tudja, hogy délután dolgozol, gondolom ha nem lett volna megbeszélve a találkozó vele, akkor délelőttre tudtál volna valami más hasznos elfoglaltságot betervezni. Erre ő csak várat, reggeltől fél 1-ig, mikor tudja jól, te lassan munkába indulsz. Legalább annyi lett volna benne, hogy amikor látja, hogy nem készül el, odaszólt volna, hogy halasszátok máskorra.
Ezek után még ő van megsértődve? Én a helyében inkább elnézést kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!