Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen egy igaz barát?

Ilyen egy igaz barát?

Figyelt kérdés
Elvàrja hogy skpye-on ott legyetek. Ő közben szò nèlkül fel àll ès kimegy a szobàbòl csinàlja a dolgait elèg sokàig. Közben tv t nèz. Ha vmiről beszèltek ő oda se figyel. Többször rà kell szòlni. Közben màsokkal csetel. Ha rossz napja van sèrtő dolgokat mond van hogy bele kiabàl a kameràba. Ti ezt befejezitek vele de ő azt mondja ő a legjobb baràtotok.
2014. szept. 28. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Barát az, aki a másikért többet képes megtenni, mint magáért, mindezt önzetlenül és feltételek nélkül. A többi csak haverság. Ha nem változtat, ne skypeolj és ne csetelj vele annyit. Ha otthagy, fejezd be Te is.
2014. szept. 28. 09:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Volt mikor kinyomtam, mert lekiabálta a fejem, vagy eltűnt, utána folyton írogatott, miért léptem le, és besértődött.
2014. szept. 28. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen ismerősöm, bár barátnak sosem mondtam. Ha nem akarsz belebonyolódni, szakítsd meg vele a kapcsolatot, csak tönkretesz lassan. Ha fontos neked, akkor pedig jöjj rá, mi a baja, hogyan tudnál neki segíteni. Mert valami problémája van, ebben biztos vagyok.
2014. szept. 28. 09:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Én már tanácsoltam neki hogy forduljon szakorvoshoz, mert az hogy lekiabál, és a többi dolog... én már nem akarok vele többet beszélni, sem semmilyen kapcsolatot fent tartani. Szellemileg és lelkileg is vannak gondjai. De ő nem akar még a házból sem kimozdulni, nagyon antiszociális. Én már nem tudok de nem is akarok neki segíteni, amit tudtam, megtettem, de velem ne kiabáljon senki sem...
2014. szept. 28. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy ember sem éri meg, hogy az önbecsülésedet feladd miatta. Ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban lépj ki belőle, még magyarázattal sem tartozol egyébként.

Majd észhez tér, vagy talál egy pótlékot helyetted.

2014. szept. 28. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a dolog, nem kell állandóan a másikon lógni.

Tök jó ez a technika, hogy bárki bármikor ingyen elérhető...de az embereknek van magánéletük is. Néha visszasírom a 70 forintos percdíjat, mert akkor tényleg csak annyi volt a téma amennyi épp az adott helyzetben elengedhetetlen volt. Egyébként meg hetente egy tartalmas tali sokkal jobban karbantart egy barátságot mint az éjjel-nappal skypeolás

2014. okt. 3. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!