Lenne olyan ember aki helyett meghalnátok ha lehetne?
Ha így előre hideg fejjel kéne eldönteni, akkor nincs. Nincs még gyerekem, ha lesz, akkor őérte igen!
Viszont, ha olyan szituáció lenne és meg kéne pl. védenem a szüleimet vagy a páromat, akkor lehet, hogy feláldoznám az életemet, csak hogy őket ne bántsák.
Volt, már nincs. Meghalt. :(
És most úgy érzem, hogy nem is lesz. Inkább nem kötődök senkihez annyira, hogy ez mégegyszer előforduljon.
Miért lenne csak "max egy"?
Alapvetően az anyám és öcsém az a kt ember akikért ha kell meghalnék ha tudom hogy ezzel megmentem őket.
Meg lehet ezt mondani kapcsolatoknál, hogy én kiállnék a lányért, meg meghalnék érte...csak az a baj, hogy akik másért elhagynak azok nem érdemlik ezt meg.
Véleményem szerint más a kiállás valakiért. Pl én már csomószor kiálltam barátaimért/barátnőmér meg úgy is, hogy tudtam, hogy semmi esélyem a történetből nyertesként kikerülni. De ennek ellenére kiálltam értük. És sokan félreértik mivel attól még, hogy kiállsz értük az nem azt jelenti, hogy meg is halnál értük.
Én arról a pontról beszélek amikor már a halál biztos csak még az nem, hogy kié. Szóval olyan nincs, hogy mindenki túléli, valakinek meg kell hallnia.
Pluszban még azon gondolkodtam, hogy milyen szarul érezheti magad az a szeretted aki tudja, hogy te miatta haltál meg. (Aki nem érzi magát rosszul emiatt azért nem is érdemes meghalni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!