Tudnátok aranyos, vicces vagy érdekes kommenteket írni?
A halálomon vagyok. 2 napja betegen dolgozok... Ettől a kedvem se jó, tiszta idegzsák vagyok néha. A metrón meg majdnem rámfeküdt egy pasi. Most mértem először, 37,6 csak, nem láz, de kb úgy érzem, mintha 42 fok lenne.
Írnátok valamit, hogy felviduljak, meg ne erre gondoljak? Ha összefüggéstelen gondolatok is azok, az is jó.
Amúgy hogy vagytok és hogy telt a napotok?
"A metrón meg majdnem rámfeküdt egy pasi"
Óó b*szki, hát te voltál...
:\
SAJNÁLOM! Kicsit spicces voltam tegnap, meg amúgy tök kihívóan szemeztél velem. Meg látszott rajtad, hogy olyan kis tüzes vagy, a fene se gondolta, hogy a láz miatt.
Még egyszer bocsánat, ha félreértettük egymást.
Öö nincs kedved valamikor meginni egy teát? :P
Utolsó meghaltam azon it írtál :DDDDD
Amúgy doki üzeni Nektek, hogy hörgőhurut
Kezdek jobban lenni, mar negyedik napja vagyok beteg, tegnap kaptam meg az antibiotikumot. Meg azert nem vagyok a toppon es meg mimdig gyengenek erzem magam de alakul a dolog.
Inhalalni nem tudok mert 2 labosom van egyik rizses masik krumplipures :D de vettem ilyen ki tudja milyen nevu kremet ami pont erre van, meg par gyogyszert meg c vitamint meg nagy alvasok ezek jok bronchitisre a hasi panaszaimra gyogyszert.
Hát ha ez segít, akkor én meg másnapos vagyok :D
Ne az antibiotikumot szedd, hanem igyál meg egy deci felest. Szilva ilyenkor a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!