Találkoztam az interneten egy aranyos vagy kedves lánnyal, és szeretném megismerni. Hogyan hozhatnék fel érdekes témákat, amiről beszélgethetnénk?
Figyelt kérdés
Szóval az egyik probléma ez, a másik pedig, hogy ő is legalább olyan messze lakik, mint én.2014. jan. 15. 20:23
1/5 anonim válasza:
érdeklődj, kérdezd mit szeret csinálni
aztán csöcsörészd meg
2/5 anonim válasza:
Bármiről,érdeklődési kör,milyen volt a napja stb. Nálunk a témák mindig maguktól jönnek.:)
3/5 AndrejjaMarijann válasza:
Szerintem pont ugyanolyan messze laktok egymástól :DD
Kérdezd meg,tud-e főzni,szereti-e az állatokat,van-e neki,mit tanult,most mit csinál,melyik a legcikibb zene,amit hallgat,szereti-e a buborékokat fújni,mittudomééén,ezerféle témát felhozhatsz,amiből jó kis beszélgetés alakulhat ki.Ne görcsölj ezen,az a lényeg.
4/5 anonim válasza:
azthittem te 50 km-re laksz tőle ő meg 100-ra tőled
5/5 anonim válasza:
Én is pont így vagyok. Kicsit szakaszos még az elején a beszélgetés de azért akadnak témák. Pl. gyerekkor,álmok,vágyak,mit szeret film,kaja,zene, legdurvább élmény,tett. Na meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!