Hazudozik rólam egy volt kolléganőm. Mit tegyek?
Barátnőm volt egy lány kb. 7 évig. Kollégák is voltunk. Egyszer rajtakaptam hogy lopott a kasszából meg egyre többször elkezdett linkeskedni és ál okokkal kerülte a munkát. Ezekről csak én tudtam, bár azidőtájt már mi sem voltunk annyira jóban.
Amikor már sokadszorra hagyott minket a munkával sz**ban, beolvastam neki és szóltam a főnöknek hogy tartsa rajta a szemét.
A csaj magától felmondott és elment egy másik helyre dolgozni. Na... viszont azóta úgy szid a hátam mögött hogy azt nem szégyelli. Amiket régen ő elkövetett azokat úgy állítja be hogy én csináltam és nem bírta tovább, miattam ment el a munkahelyéről.
Nagyon kiborító mert én nem vagyok egy bosszú álló típus hogy az ő szintjére alacsonyodjak pedig meg tudnám szivatni, viszont rosszul esik hogy miatta magyarázkodnom kell a régi közös ismerősöknek hogy nem vagyok az a rossz álnok ember akinek beállít.Van vagy egy 1000 tucat "nagyon legjobb barátja" facebookon is és már kvázi körüzenetben kürtölte szét nekik ezt a hazugságot. Hihetetlenül rosszul esik de nem tudom mit csináljak. Mindig én magyarázkodom emberek előtt és ügyfelek előtt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!