Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hazudozik rólam egy volt...

Hazudozik rólam egy volt kolléganőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőm volt egy lány kb. 7 évig. Kollégák is voltunk. Egyszer rajtakaptam hogy lopott a kasszából meg egyre többször elkezdett linkeskedni és ál okokkal kerülte a munkát. Ezekről csak én tudtam, bár azidőtájt már mi sem voltunk annyira jóban.

Amikor már sokadszorra hagyott minket a munkával sz**ban, beolvastam neki és szóltam a főnöknek hogy tartsa rajta a szemét.

A csaj magától felmondott és elment egy másik helyre dolgozni. Na... viszont azóta úgy szid a hátam mögött hogy azt nem szégyelli. Amiket régen ő elkövetett azokat úgy állítja be hogy én csináltam és nem bírta tovább, miattam ment el a munkahelyéről.

Nagyon kiborító mert én nem vagyok egy bosszú álló típus hogy az ő szintjére alacsonyodjak pedig meg tudnám szivatni, viszont rosszul esik hogy miatta magyarázkodnom kell a régi közös ismerősöknek hogy nem vagyok az a rossz álnok ember akinek beállít.Van vagy egy 1000 tucat "nagyon legjobb barátja" facebookon is és már kvázi körüzenetben kürtölte szét nekik ezt a hazugságot. Hihetetlenül rosszul esik de nem tudom mit csináljak. Mindig én magyarázkodom emberek előtt és ügyfelek előtt :(

2014. szept. 24. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Okosat irni nem tudiom tudok-e... hasonloban van a ferjem, a volt fonoknoje tartozik neki rengeteg penzzel, amit tudjuk, hogy soha nem fog kifiyetni... mar mi le is mondtunk rola... viszont a kozos ismerosoknek azt terjeszti, h a ferjem meglopta!!!! nekem is rosszul esik , es kellemetlen, emrt a ferjem 50ft de venen ki kavera, ha az utcan talal penztarcat is visszaadja!!!! ha rakerdezett valaki azt mondtam nem igaz es szettarom, a akromat... nem tudok mit csinalni, azaz nincs erom hozza
2014. szept. 24. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Közöld a portálokon: Rágalmaz téged. Ennyit nem kell többet, nem kell magyarázkodni, részeltekbe menni. Jó vízválasztó lesz a te ismerőseidnek.. Aki nem szeret, az felül a rágalmaknak készségesen, aki pedig tényleg kedvel az nem hagy el téged. És ezért, hogy az igazi kapcsolataid megmaradnak, átesve egy tűzpróbán, majd 5 év múlva megköszönheted a volt barátnőnek.
2014. szept. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!