Miért ilyen a barátnőm? Azon kívül, hogy ideges, amiért nem tudja kifizetni a számláit?
Szinte már minden barátjától kért kölcsön 10 ezret, hogy be tudja fizetni a számláját, tőlem is. Engem a legjobb barátjának tart. Én elmagyaráztam neki, hogy most nekem sincsen pénzem, mert a diákmelós fizum még nem jött, apa Pesten dolgozik, azért neki is élnie kell, meg saját kocsival jön haza, drága a benzin, anyának is vannak még számlák stb. Tehát, hogy nem tudok adni. Erre visszahallottam, hogy én is leráztam...Nemrég felhívott, mondta, hogy olyanoktól kért kölcsön, akiket nagy barátainak tartott, meg akik azt mondták, hogy mindig segítenek és mellette állnak és most meg nem...Persze, hozzátette, hogy ezt én ne úgy értsem, hogy nekem szól, de a hanglejtésem alapján nekem is szólt. És azért ez egy kicsit rosszul esik, merthogy pont most nem tudok segíteni neki, de azért mindig ott voltam, ha kellettem: mikor kidobták otthonról, mikor szerelmi bánata volt, mikor hívott mentem, vigasztaltam. Az ilyeneket valahogy mindig elfelejti és most is csak szurkálódik...
20L 21L
Valószínű ez is közre játszik,meg lehet,hogy arra gondolt,hogy eddig mindig segítettél és most pont nem tudsz.Vagy éppen rád számított legjobban.De azért téged is megérthetett volna! Az,hogy ez miatt szurkálódik nagyon nem szép dolog!Nem éppen olyan mint egy barát.
Párszor én barátnőmnek is szüksége volt pénzre.De nálam még 500 ft sem volt pont akkor amikor eléggé kellett neki pénz.Meg mondtam,hogy ne haragudj,de nincs pénzem,jelenleg nem dolgozom,anyumék is rosszul állnak,a mamától kérünk kölcsön,hogy legyen mit enni,meg a számlákra.Ez igaz is volt. Megértette és mondta,hogy gondolja milyen rossz lehet. Viszont amikor volt munkám én adtam neki nem kevés pénzt.Meg ha van ugy kisebb munkákból akkor adok neki ha éppen szüksége van rá és kér.Így amikor párszor nem adok és elmondom miért nem.Ő elfogadja.Eszébe se jutna szurkálódni.
Ő is ugyan úgy ad pénzt ha nekem szükségem lenne.
Várnék pár napot,hogy kicsit lehiggadjon és beszélnék vele.
Ha nem érti meg akkor nem éppen jó barátnő,ne haragudj.
Mai világban az embernek magára nincs pénze nem hogy kölcsön adjon bárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!