A barátaim, nem is a barátaim?
Sziasztok.. Ez a dolog egy pár hete kezdődött, amikor nem hívtak meg a buliba a barátaim, és én megharagudtam rájuk.
De nem muttam nekik, csak nem írtam rájuk facebookon meg ilyenek.. Mindig én futottam mindenki után, most pedig megálltam és senki nem fut utánnam. Ha én nem irok senkire rá, akkor egy üzim sem jön.. Ha rájukirok akkor vagy azt irják hogy "bocsi most dolgom vam, majd irok csá"
vagy vissza sem irnak.. Eddig mindent elmondtak nekem, most meg sugdolóznak meg ilyesmik, de ha én nem mondok el valamit, akkor felháborodnak.. Csak egy igaz barátom maradt, aki nem viselkedik így velem.. Az eddigi "barim"
is ezt csinálja.. 5 évig nem volt barátja és én mindenhova meghívtam, legjobb barátja voltam.. Mostmeg, mindent elbeszél, még az osztálytársamat is elbeszéli idegeneknek, amikor meg leállítom akkor én vagyok s hibás.
Szóval, 19 barátomból egyszerre csak egy barátom lett.. Mit tegyek hogy újra olyanok legyenek mint régen? Vagy haggyam őket és barátkozzak másokkal? Most mit tegyek??
Nekem is rengeteg barátom volt. Volt egy legjobb barátom is, aki mellett 20 emberrel szemben álltam ki folyamatosan. Mikor már nem tartotta érdek ő se keresett többet. A hatalmas baráti köröm nekem is 4 emberre csökkent. Viszont bennük tudom hogy bármikor megbízhatok.
Szerintem te se erőltesd. Tudom hogy nehéz, de ha rájuk erőszakolod magad még jobban kerülni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!