Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, ha nincsenek...

Mit csináljak, ha nincsenek igaz barátaim?

Figyelt kérdés
Van egy haverom,ő szinte csak akkor hív,ha kell valami.Van pár ember,akikkel lehetne barátkozni,de ők isznak meg cigiznek,én 16 évesen nem akarok még inni és ezért lenéznek.Van két ember,akik hívnak magukkal azt hittem jó barátok,de csak kicsesznek velem.Van egy gyerek,aki lenne a barátom,de ő meg olyan visszahúzódó,nem jönne el sehova,beszélgetni se lehet vele.

2014. szept. 4. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
menj az ivósokkal szerintem. cigizni nem kell. de én 16 évesen pont hogy minden hétvégén inni mentem és az összes barátomat onnan szereztem.
2014. szept. 4. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne csak ilyen ivós cigizős csicskákkal ne!
2014. szept. 4. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátkozz magasabb kultúrkörben.
2014. szept. 4. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A nyelvben is több kifejezés van az emberi kapcsolatokra: ismerős, haver. pajtás, barát, sőt a barátnak is van egy testi-lelki jelzővel ellátott változata. Nagyon kevés embernek van "igazi" barátja és ezek a kapcsolatok is többnyire időlegesek az idő múlását és az élethelyzetek változását tekintve. Az ember sokszor csak 10-20 évvel visszanézve látja, hogy az, akit a legjobb barátjának tekintett, az valójában egy f.... Ne keseredj el, ilyen az élet, a legfontosabb, hogy próbáld meg alaposan megítélni az embereket és csak olyanokkal "barátkozz", akiket életvitelük, gondolkodásmódjuk, erkölcsi magatartásuk alapján is magadhoz közel állónak találsz.
2014. szept. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!