Nincsenek barátaim, és nincs is igényem barátokra. Más is van ezzel így?
Régebben zavart, ma már elfogadtam, hogy ilyen vagyok. Nem bízom meg senkiben 100%-ig, senki nem ismer igazán, nem engedek magamhoz túl közel senkit.
Emberek jönnek-mennek az életemben, nem ragaszkodom hozzájuk.
Igen, más is van ezzel így, pl. én.
Sőt, itt a gyk-n is olvastam már ilyen emberekről.
Nem vagyok magamba forduló, csak unalmasnak tartom az embereket.
A legtöbb ember folyton ismétli önmagát: ugyanazokat a dolgokat csinálja, ugyanazokat a hibákat követi el majd sír miattuk. Mindig mindenki be akar illeszkedni, törekednek a normalitásra, korlátok között gondolkoznak. Gyorsan kiszámíthatóak. Unalmasak...
Mondjuk a fenti meglátásom előnye, hogy nem ragaszkodom sem emberekhez, sem helyekhez. Akárhová megyek, idegennek érzem magam, vagyis otthon :)
Egyébként szeretek új helyeket és embereket megismerni, egyedül elmenni bulizni, szórakozni.
De nincs igényem arra, hogy mindig legyen programom másokkal, legyen barátom, akivel mindent megoszthatok, akivel örülhetek, sírhatok. Sokkal jobban szeretem a magányt: egyedül kirándulni, moziba menni, vagy csak lenni.
Nekem sincsenek barátaim, és soha nem is voltak igazán. Egy időben ezt problémának éreztem, és mindenáron barátokat akartam szerezni. Lógtam mindenkin, az interneten is próbáltam ismerkedni, de valahogy sosem kerültem össze olyan emberekkel, akikkel nagyon jól megértettük volna egymást. Persze sok kedves embert ismerek a mai napig, de valahogy nem vágyok a közelségükre. Nincs abszolút baráti társaságom, de ennek ellenére nem érzem boldogtalannak magam. Utálom is, ha azt hiszik, hogy emiatt szomorú vagyok, vagy ilyesmi.
Amúgy én azt gondolom, hogy mindenkinek más a társaságigénye. Van, akik képtelen létezni barátok nélkül, míg a másik teljes mértékben antiszoc
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!