Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek barátaim, és nincs...

Nincsenek barátaim, és nincs is igényem barátokra. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Régebben zavart, ma már elfogadtam, hogy ilyen vagyok. Nem bízom meg senkiben 100%-ig, senki nem ismer igazán, nem engedek magamhoz túl közel senkit.

Emberek jönnek-mennek az életemben, nem ragaszkodom hozzájuk.

2014. aug. 7. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, más is van ezzel így, pl. én.

Sőt, itt a gyk-n is olvastam már ilyen emberekről.

2014. aug. 7. 23:42
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Néha úgy érzem hogy jó lenne egy barát de már túl sokat voltam egyedül és megszoktam
2014. aug. 7. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek az emberi kapcsolatok.
2014. aug. 7. 23:49
 4/10 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Én is szívesebben vagyok egyedül. Sőt! Már arra is gondoltam hogy férjhez sem megyek meg nem kell nekem senki. Gyereket sem akarok. Olyan munkát választottam, ami tökéletes számomra és nem biztos hogy más miatt fel akarnám adni, de még azt sem akarom hallgatni, hogy szereljek le, mert nagyon aggódnak miattam blah blah blah.
2014. aug. 7. 23:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok magamba forduló, csak unalmasnak tartom az embereket.

A legtöbb ember folyton ismétli önmagát: ugyanazokat a dolgokat csinálja, ugyanazokat a hibákat követi el majd sír miattuk. Mindig mindenki be akar illeszkedni, törekednek a normalitásra, korlátok között gondolkoznak. Gyorsan kiszámíthatóak. Unalmasak...

Mondjuk a fenti meglátásom előnye, hogy nem ragaszkodom sem emberekhez, sem helyekhez. Akárhová megyek, idegennek érzem magam, vagyis otthon :)

Egyébként szeretek új helyeket és embereket megismerni, egyedül elmenni bulizni, szórakozni.

De nincs igényem arra, hogy mindig legyen programom másokkal, legyen barátom, akivel mindent megoszthatok, akivel örülhetek, sírhatok. Sokkal jobban szeretem a magányt: egyedül kirándulni, moziba menni, vagy csak lenni.

2014. aug. 7. 23:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy. Én is így vagyok ezzel. Van egy nagyon szűk baráti társaságom... pontosabban volt, most már csak egy fő a baráti társaságom és nem hiányoznak más emberek.
2014. aug. 8. 00:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez tök jó. Hasonlóak vagyunk. Rám jellemző, hogy mindenhol olyan szabadnak érzem magam, akárhová is megyek. Jó a gondolat, hogy nem függök senkitől, ez feldob, és csak vagyok az emberek között, néha szóba elegyedek, meg volt olyan is, hogy lefeküdtem valakivel, csak mert kedvem volt hozzá, de aztán nem kerestem, mert ennyire volt szükségem tőle. Tudom, ez fura, de én iszonyúan boldognak érzem magam. Szeretem a munkám, független vagyok, pénzem is van, utazgatok, mi kell még? Csak a macskámat ne vegye el tőlem senki. Ő kell.
2014. aug. 8. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Mai világot elnézve nem is csodálkozom, hogy ilyenek lettünk!
2014. aug. 8. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, s rengeteg előnye van. Nem függsz senkitől, kevésbé tudnak befolyásolni, nem osztják be a szabadidődet sem. Egyedül sokkal jobban elvagyok: olvasás, mozi, tanulás, meló... egészen addig, amíg valakinek eszébe nem jut, hogy felhívjon telefonon.
2014. szept. 5. 12:40
 10/10 Kini :)) ***** válasza:

Nekem sincsenek barátaim, és soha nem is voltak igazán. Egy időben ezt problémának éreztem, és mindenáron barátokat akartam szerezni. Lógtam mindenkin, az interneten is próbáltam ismerkedni, de valahogy sosem kerültem össze olyan emberekkel, akikkel nagyon jól megértettük volna egymást. Persze sok kedves embert ismerek a mai napig, de valahogy nem vágyok a közelségükre. Nincs abszolút baráti társaságom, de ennek ellenére nem érzem boldogtalannak magam. Utálom is, ha azt hiszik, hogy emiatt szomorú vagyok, vagy ilyesmi.

Amúgy én azt gondolom, hogy mindenkinek más a társaságigénye. Van, akik képtelen létezni barátok nélkül, míg a másik teljes mértékben antiszoc

16/L

2015. nov. 2. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!