Miert nincsenek barataim?
suliba is szinte csak az osztalytarsaimmal voltam ugy igazan hiba, ilyen max 3 ember volt.. de inkabb 2. nem vagyok egy olyan akire azt mondjak, hogy "huuu, na ez igen" tehat fiuk koreben sem vagyok nagy cucc, ha valakit eddig erdekeltem mindig, MINDIG csak atvertek/szorakoztak/kihasznaltak eddig. most leszek 9.-es de az uj osztalyombol kb olyan 8-10-zel eddig egy suliba jartam vagy osztalytarsam volt de egyikukkel sem vagyok joba, szerintem ok nem is akarnak velem joba lenni, mert en egy senki vagyok. nyaron eddig max 5x voltam valahol, fb-n 1heten max 1-2 emberrel beszelek ami szinten rosszul esik, hogy az allitolagos legjobb baratnom leszar.. minden este sirok, es sokat gondolkozok azon, hogy ongyilkos legyek.. mindenkinek jobb lenne... szuleimmel sincs az a nagyon jo kapcsolatom.. itthon is mindig en vagyok a rossz. van 1 netes baratnom, de o neki csak akkor vagyok jo ha valami baja van es nincs kivel megosztania, ha en kezdek el valamit vissza se ir..ezert netes baratokra nincs szuksegem.
mit tehetnek? hogy szerezzek baratokat, akik megbecsulnek? uj suliba hogy ismerkedjek? mit csinaljak most nyaron? egesz nap itthon ulok es semmit se csinalok.. mindenki majd meselni fog hogy jujj de jo volt a nyar es en meg hallgatok mert nincs mirol meselnem..
bocsi, hogy hosszu lett, ha valaki megtisztel azzal, hogy elolvassa. azert is bocsi, mert nem irtam ekezetet. nem magyar a laptopom.
Szia enis ugyan ebben a cipoben jarok! :(
Enis szivesen beszelenek.veled!
16/Lany
(Irj bartan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!