Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek barátaim (? )

Nincsenek barátaim (? )

Figyelt kérdés
Egész nyáron egy ember se hivott fel hhogy mi van velem..egyik osztálytársamat se érdeklem..mindig én vagyok aki hivja őket. kedves vagyok velük eg yrossz szavam nem volt hozzájuk.
2014. júl. 12. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Még csak nyár közepénél járunk.Ha elég nyitott vagy,szerezhetsz barátokat.Elég,ha kimész az utcára,eljársz fagyizni,sétálni,felkeresed az osztálytársakat.Ha te kezdeményezően viselkedsz,ők is máshogy fognak hozzád viszonyulni.
2014. júl. 12. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet h én vagyok a buta de ha engem soha nem keresnek én se keresem őket szivesen mert azt érzem hogy én vagyok aki jobban akarja a társaságukat.
2014. júl. 12. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nekem is ismerős,mert nekem is ilyen a felfogásom de szerintem csináld azt,hogy akit az osztályból szimpatikusnak tartasz és tudod,hogy nem utál téged keresed őt mondjuk 2 alkalommal és ha utána ő nem keres akkor keress egy másikat,hátha őt már jobban érdekled.
2014. júl. 12. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Udv a klubban.

Majd ha szukseguk lesz rad, vagy ha epp nincs jobb dolguk, akkor keresni fognak. Nagyon sok ilyen erdek ember van sajnos.

Ha valaki sz.rik rad, akkor te is viselkedj igy veluk. Meg csak veletlenul se add meg nekik azt, hogy tobbnek erezzek magukat az altal hogy kuncsorogsz utanuk.

2014. júl. 13. 00:25
 5/6 A kérdező kommentje:
az a baj h mindenki ilyen az osztályomban . nem fogok kuncsorogni csak akkor meg nem lesz barátom.
2014. júl. 15. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Reszben jogos, de mint mindenhez, jelen esetben a baratsaghoz is ket ember kell. Az mar regen rossz, ha csak te probalkozol, illetve az nem is baratsag, ahol egyedul csak te fektetsz bele energiat.

Hany eves vagy? Miert csak az osztalytarsaiddal probalkozol? Hisz lathatoan nem kivancsiak rad. :/

2014. júl. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!