Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barát vagy annál több?

Barát vagy annál több?

Figyelt kérdés
A legjobb baratomrol van szo. 9eve ismerem es egy eve vagyunk legjobb baratok... mindent megbeszelunk, de vannak olyan dolgok, amiben nem vagyok biztos... amiota igy vagyunk folyton azt mondjak rank h tuti jarunk meg mi abbol hoy kezdetben nagyon sokat smseztunk... es most nyaron beszeltunk rola, hogy felreertes ne essek, hogy hogy ebbol a baratsgbl egyinkunk sem akar tobbet... de amiben nem vagyok biztos... az az hogy ha pl. Megoleljuk egymast, akkor az nem csak olyan hpgy gyere ide enegdj el hanem percekig allunk ugy csondben es a derekam karolja at... vagy mar sokszor megtortent hogy atfogta a derekam es par masodpercen belul el is engedte... nem mondtam ra semmit, de nemtudom hogy hogy kezeljem, vagy nem is kellene belole gondot csinalnom, csak hagyjam ugy?! 15/L
2014. szept. 23. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak elhiteti veled, hogy "legjobb barátok" vagytok, de ez közel sem így van. Sokkal többet érez irántad, mit gondolnád. A fiunak,ha tetszik egy lány, nem nagyon tudják visszafogni az érzéseiket
2014. szept. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!