Fiúk, ti milyen lányokat szerettek?
Külső: magas, vékony, szép lábai vannak és a szeme nem szokványos barna, hanem zöld, kék, stb.
Belső: érdeklődő, okos, nem lekezelő, megértő, de azért kimer állni az igazáért. Tud szeretni.
Külső: Alacsony, vékony, törékeny, pici hölgyek, hosszú. sötét, egyenes hajjal és szép arccal.
Belső: Intelligens, művelt, konzervatív értékrendű, kedves, aranyos, természetet szerető hölgyek.
-Tudjon társalogni
-Ne legyen "paraszt"
-Kedves
-Okos
- :)
-rocker
Külső: a legfontosabb,hogy az arca legyen szép a többi annyira nem lényeges,vékony de ne túl vékony, nem tudom miért de nekem mindegy mekkora a mell mérete, a fenék meg csak legyen formás, alacsony lányok jönnek be nekem de csak mert alacsony vagyok :( (170 cm) de a szépség az RELATÍV
Belső: legyen aranyos,kedves,eggyüttérző és szeressen igazából az a lényeg :))
Kor: ??? ez a korosztálytól függ, én a 16 éves fejemmel minimum 14 max 16 éves lányok tetszenek
Szeresse a hazáját,
Legyen szép arca,szája, kerek formás feneke,nálam ne legyen magasabb. das ist gut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!