Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk, ti milyen lányokat...

Fiúk, ti milyen lányokat szerettek?

Figyelt kérdés
Külső és belső, kor, stb. :)

2014. szept. 21. 20:49
1 2
 1/13 Buford Tannen ***** válasza:
Elsősorban olyat aki engem is szeret
2014. szept. 21. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Ajh olvass vissza, vagy Keress!
2014. szept. 21. 20:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Külső: magas, vékony, szép lábai vannak és a szeme nem szokványos barna, hanem zöld, kék, stb.

Belső: érdeklődő, okos, nem lekezelő, megértő, de azért kimer állni az igazáért. Tud szeretni.

2014. szept. 21. 20:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Külső: Alacsony, vékony, törékeny, pici hölgyek, hosszú. sötét, egyenes hajjal és szép arccal.

Belső: Intelligens, művelt, konzervatív értékrendű, kedves, aranyos, természetet szerető hölgyek.

2014. szept. 21. 21:34
 5/13 anonim válasza:
Külső: relatív általában jobban megfog a kisugárzás de eddig a barna és fekete hajú lányok jöttek be, nem kell túlságosan vékonynak lennie nem baj egy kis + bizonyos keretek között. Főként a kisebb termetű lányok tetszenek de nem vetem meg a nagyobbakat sem lényeg hogy alacsonyabb legyen nálam. Főként a kisugárzás ami a belső is számít..aranyos legyen kedves és legyen képes szeretni és legyen hűséges vidám :D
2014. szept. 21. 22:00
 6/13 Vad-Ász ***** válasza:

-Tudjon társalogni

-Ne legyen "paraszt"

-Kedves

-Okos

- :)

-rocker

2014. szept. 21. 22:02
 7/13 LeftBehind ***** válasza:
Ha le tudja betűzni a nevét és velem akar lenni, már jó
2014. szept. 21. 22:58
 8/13 bigfec97 válasza:

Külső: a legfontosabb,hogy az arca legyen szép a többi annyira nem lényeges,vékony de ne túl vékony, nem tudom miért de nekem mindegy mekkora a mell mérete, a fenék meg csak legyen formás, alacsony lányok jönnek be nekem de csak mert alacsony vagyok :( (170 cm) de a szépség az RELATÍV

Belső: legyen aranyos,kedves,eggyüttérző és szeressen igazából az a lényeg :))

Kor: ??? ez a korosztálytól függ, én a 16 éves fejemmel minimum 14 max 16 éves lányok tetszenek

2014. szept. 22. 17:55
 9/13 anonim válasza:

Szeresse a hazáját,

Legyen szép arca,szája, kerek formás feneke,nálam ne legyen magasabb. das ist gut.

2014. szept. 22. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:
téged
2014. szept. 23. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!