Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti már jártatok így? Többi lent

Ti már jártatok így? Többi lent

Figyelt kérdés
Így lányokkal kitaláltunk,hogy elmegyünk bulizni. A kis csapat összeállt, de ami a bulin történt ahhoz szavak sincsenek. Szégyenszemre berúgtunk(igaz nekem már előtte is szar volt kedvem gondoltam hogy egy kicsi pia nem árt, sajnos rosszul gondoltam)Én sírtam a buliban és kicsit beszólógatos voltam a barátnőimmel,de ennek sajnos oka volt. Az egyik barátnőm úgy gondolta jó lesz ha hozza a pasiját hát kicsi húztuk a szánk,mert csajos bulit akartunk tartani, mi mást tehetünk belenyugodtunk, de amit a pasija és haverjai műveltek elegem lett belölünk, oltottak engem,meg leégettek egy olyan csávó előtt aki nekem tetszett,azt mondták neki fektessen meg ilyenek,eleinte jól tűrtem de utána rám jött a síróroham nem előttük)Sajnos utána majdnem mindegyik barátnőmmel összevesztem de ők is amit csináltak. Egyik okoskodott, másik elment egy pasival, keresni kellett, mert bármilyen is de akkor se akartuk hogy baja legyen, mert már volt benne pia(pont legjobb barátnőm),nevettek azon amit a pasija mondott rólam,stb, de az a este nagyon rémes volt még aludni se tudtam:(. Nagyon cikinek érzem,hogy ennyire duzzogó vagyok. Nagyot csalódtam a baráti körömben most,eddig nagyon szerettem őket,de még most is sírok,hogy így megbántottak. Csalódtam az emberekben nagyon:(
2014. szept. 20. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Lehet, hogy a többi lány is bánja már, amit mondott. Látod, az italozás mit hoz ki az emberből? Te sem számítottál rá. Legyen ez tanulság, okulj belőle, és ne aggódj, lesznek új, más barátnők még, ha a mostaniak nem maradnak meg.
2014. szept. 20. 12:07
 2/3 A kérdező kommentje:
19/L, hát csak sima csajozós estnek indult és tényleg hülyén viselkedünk,nem tudtom hogy ők megbánták-e,mindegyik azt mondja jó érezte magát:(
2014. szept. 20. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom, nem vigasztal, de lesznek ennél jobb barátaid is.
2014. szept. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!