Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » átvert a legjobb barátnőm?...

átvert a legjobb barátnőm? Mit tegyek? Legyek én is olyan vele amilyen ő velem?

Figyelt kérdés

Beakartak kavarni a kapcsolatomba, hogy én összevissza csalom meg a barátomat ezt askon akarták bebizonyítani névtelenül.. közbe sehol semmi..

na igen . és akivel "összehoztak" sráccal azzal kutakodtunk egy kicsit hogy ki is írhatott nekem és neki is .. és megkérdeztem az egyik ismerősömet és mondott egy tippet hogy ki is lehetett az . ez nekem nagyon megmaradt ..

másnap .. az egyik csaj elmondott nekem mindent, hogy ki is volt az .. hát persze hogy ő volt az akit az egyik ismerősöm mondott .. és hozzátette a csaj hogy miket mondott a "legjobb barátnőm" meg az a gyerek.. és végülis kiderült hogy a "legjobb barátnőm" belelépett a facebookomba és ott nézegette az üzijeimet és ő terjeszti hogy én nagyon sok mindenkivel megcsalom a barátom .. pedig max annyit olvashatott hogy EGY fiú osztálytársammal beszéltem csak ..

és képes a szemembe hazudni hogy ő nem beszélt semmit azzal a gyerekkel .. közbe őt az a gyerek lek****ta lehordta mindennek és mégis ott ölelgeti meg puszilgatja és egyáltalán foglalkozik vele.. én ezt megmondtam neki hogy nem értem hogy miért foglalkozik vele..és azt mondta hogy nem az én bajom lesz hanem az övé ha koppani fog ..

meg ilyenek ..

mit tegyek ? mondjam el az anyjának hogy miket csinál/csinált amit nem tud róla az anyja ? mert ha az anyja megtudná az biztos hogy elküldené a francba ahova akar oda megy..

vaagy .. tiltsam le csak egyszerűen faceról és ne is foglalkozzak vele ?

Sorry ha egy kicsit(nagyon) hosszúra sikeredett .. :/

2014. szept. 20. 10:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyerekes az egész. Miért foglalkozol velük? Csak irigyek és komolytalanok. Nem beszélve arról, hogy te is tudod, az ilyen nem barát. Névtelenül pedig mit tud kezdeni egy internetes portálon? Könyörgöm. Gondolom, a párodnak van esze és nem hisz el ilyen sületlenségeket.

Légy komoly és érett! Ne süllyedj le a szintjére! Csak hagyd ott, ne figyelj rá, ne beszélj vele, ha boldog vagy a barátoddal, tök mindegy, ki mit gondol és ki mit akar elhitetni a pároddal. Ne légy te is éretlen és gyerekes! :)

2014. szept. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!