El fogom veszíteni a legjobb barátnőmet?
Én meg úgy jártam, hogy együtt mentem a legjobb barátommal középbe, és ott osztályon belül történt nagyjából ez...
Amúgy nyugi elég nagy esély van, hogy elveszted.
Először is nem azon múlik a barátság hogy hány és milyen képet töltesz fel, meg mit kommentelsz. Nem attól barátnők hogy felraktak 100 közös képet. Lehet hogy épp így akarnak barátkozni, de nem jelenti azt hogy máris örök barátok.
Velem is volt már olyan hogy iskolát váltottam, és megígértük egymásnak a legjobb barátnőmmel hogy minden nap beszélünk, még találkozunk, barátok maradunk stb, ráadásul a két iskola ugyan abban a városban van, így nem is képtelenség, mégis, már nem is köszön nekem. Első évben még beszéltünk sokat ha összefutottunk, következő kb 2 évben már csak pár percet, aztán nem is láttuk egymást. Most 9.ben jött át ebbe a suliba ahová én járok, és észre se vesz. Szerintem fogadd el hogy el kell válnotok egymástól, van sok szép emléketek, de lesz is még bőven, ismerkedj másokkal. Én elég antiszociális típus vagyok, mégis sikerült új barátokat találni a suliban, aztán két év barátság után mindenki utált engem, tavaly megint barátok lettünk, teljesen átformálódott az egész osztályközösség, ez így normális.
Hidd el menni fog, és nem baj ha esetleg csak 1 hónap múlva találsz barátnőt, elvégre lehet hogy még 10 évig megmarad a barátság miközben a most kialakult 3 hetes barátságok már rég eltűntek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!